Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Indesit Company 500 Bayisini Antalya’da Buluşturdu

Avrupa’nın önemli beyaz eşya üreticilerinden Indesit Company, tüm Türkiye’deki 500 bayisini geçtiğimiz günlerde Antalya’da bir araya getirdi. Indesit Company üst yönetiminin de katıldığı toplantıda Genel Müdür Marco Milani ve Türkiye Genel Müdürü Andrea Ojetti, bayilere güven mesajları vererek başarılarından dolayı hepsini kutladı.

yapi.com.tr
Indesit Company 500 Bayisini Antalya’da Buluşturdu

Indesit Company yöneticileri, Türkiye’nin her ilinde hizmet veren 500 bayisi ile geçtiğimiz günlerde Antalya Su Sesi Otel’de bir araya geldi. Indesit Company’nin 2010 yılı hedeflerini paylaşmak, tüm bayilerin 2009 yılı boyunca gösterdikleri başarıları kutlamak ve onlara moral aşılamak için İtalya’dan birçok üst düzey yöneticinin de katıldığı toplantıda, Indesit Company Genel Müdürü Marco Milani, Türkiye Genel Müdürü Andrea Ojetti ve Pazarlama Müdürü Elif Tercan birer konuşma yaptı.

Indesit Company Genel Müdürü Marco Milani konuşmasında, 2010 hedeflerine değinerek şirketin 2010’da öncelik vereceği alanlardan birinin ankastre ürünler olacağını söyledi. 2 Ocak 2010’da Indesit Company’de 30’uncu yılını tamamladığını belirten Marco Milani, “2009 çok zor bir yıldı, ancak 2010’dan oldukça umutluyuz” dedi.

Görevde olduğu süre boyunca katıldığı beşinci bayi toplantısında hem Türkiye’de olmaktan hem de tüm bayilerle yeniden bir araya gelmekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Indesit Company Türkiye Genel Müdürü Andrea Ojetti ise, küresel ekonomik kriz yüzünden yaşanan zor zamanlarda bayilerin kendilerine verdiği desteğe teşekkür etti. Ojetti, “Indesit Company Türkiye olarak pazardaki asıl büyük gücümüz bayilerimizdir. Bu nedenle bayilerimize gözümüz gibi bakmaya, bu sisteme yatırım yapmaya ve birlikte kazanmaya devam edeceğimizden hiç kuşkunuz olmasın” sözleriyle şirketin bayilere olan desteğinin bir kez daha altını çizdi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/indesit-company-500-bayisini-antalyada-bulusturdu_78092.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!