Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnegöl Mobilya Fuarı Törenle Açıldı

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden İnegöl'de 21'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF 2009) önceki gün yapılan törenle açıldı. 12 Nisan'a kadar açık kalacak MODEF-2009'a ilçede faaliyet gösteren 110 firma katıldı.

Zaman Gazetesi
İnegöl Mobilya Fuarı Törenle Açıldı

Türkiye'nin önemli mobilya üretim merkezlerinden İnegöl'de 21'incisi düzenlenen Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF 2009) önceki gün yapılan törenle açıldı. 12 Nisan'a kadar açık kalacak MODEF-2009'a ilçede faaliyet gösteren 110 firma katıldı.

İnegöl Belediyesi, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası ile Mobilyacılar Odası işbirliğiyle kurulan MODEF Fuarcılık tarafından organize edilen fuar, ilk günden itibaren büyük ilgi gördü. 2009 yılının ilk fuarı olan MODEF 2009'un açılışına AK Parti Bursa milletvekilleri Hayrettin Çakmak ve Ali Kul, Bursa Valisi Şehabettin Harput, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, İnegöl Kaymakamı Durmuş Gençer, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Cihad Vardan ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılış töreninde ilk konuşmayı yapan İnegöl Mobilyacılar Odası Başkanı Hamdi İdil, fuarın İnegöl ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirterek, "Bu fuar, kurumlar ve sanayicilerin işbirliğinin en güzel örneğini teşkil ediyor. Gezdiğiniz zaman 'Türkiye'nin modası İnegöl mobilyası' sloganının ne kadar haklı olduğunu göreceksiniz." dedi. İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl ise, "Ekonomik krizlerde hâlâ üretim yapmaya ve istihdam sahaları açmaya çalışan sanayici ve yatırımcı arkadaşlarımı kutluyorum. Otomotiv ve inşaat sektöründeki ÖTV'nin kaldırılması, mobilya sektöründe KDV indirimi bizleri fevkalade memnun etmiş ve piyasalara bir hareketlilik kazandırmıştır." diye konuştu.

İnegöl Belediye Başkanı ve MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş da, "MODEF 2009, hem seçim sonrası ilçenin en önemli ilk faaliyeti, hem ilçemizde 2009 yılının ilk fuarıdır. İnegöl ekonomisine getireceği canlılık açısından büyük önem taşımaktadır. İnşallah MODEF 2009, mobilya sektörümüzde beklenen canlılığın ilk habercisi olacaktır. MODEF 2009 fuarımız son yıllarda başvurunun en yoğun yapıldığı bir fuar olarak dikkat çekmektedir. İnegöl mobilyası sektörün lokomotifidir." dedi. MODEF 2009 İnegöl Mobilya Fuarı konuşmaların ardından kapılarını ziyaretçilere açtı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/inegol-mobilya-fuari-torenle-acildi_68041.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!