Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Innovia’dan 'Living Room' Konsepti

Yeşil İnşaat’ın 14 bin konutluk dev projesi Innovia, ev sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor ve onlara alternatif çözümler sunuyor. Innovia’da oturuyorsanız akraba ve arkadaşlarınızı, kalabalık bir misafir grubunu yemeğe çağırmak artık sizi düşündürmesin! Innovia, endüstriyel mutfak teknolojisiyle donatılmış 100 m2’lik mutfağı, onlarca kişilik

yapi.com.tr
Innovia’dan 'Living Room' Konsepti

Yeşil İnşaat’ın 14 bin konutluk dev projesi Innovia, ev sahiplerinin hayatını kolaylaştırıyor ve onlara alternatif çözümler sunuyor. Innovia’da oturuyorsanız akraba ve arkadaşlarınızı, kalabalık bir misafir grubunu yemeğe çağırmak artık sizi düşündürmesin! Innovia, endüstriyel mutfak teknolojisiyle donatılmış 100 m2’lik mutfağı, onlarca kişilik yemek masası ve oturma gruplarıyla özel bir mekânı, site sakinlerinin hizmetine sunuyor.



Innovia Living Room alanı, önceden rezerve yaptırılarak istenen gün ve saatte kullanılabilecek. Siz yemek pişirirken arkadaşlarınız sizi izleyebilir, bilardo ve karaoke oynayabilir; piyano çalabilir ve tüm dostlarınızla akşam yemeğinde misafirlerinizi evinize sığdıramama, evinizin kirlenmesi ve yağ kokması endişesini taşımadan eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

ETİKETLER: gayrimenkul firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/innoviadan-living-room-konsepti_83453.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!