Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnoksan Japonların Merceği Altında

Geçtiğimiz ay içinde İnoksan’ın bilgi birikimini yerinde bir ziyaret ile inceleyen Japon sermayeli, soğutucu sektörünün öncü firmalarından Gram Commercial teknik işbirliği için firma arayışında İnoksan’ı tercih etti.

yapi.com.tr
İnoksan Japonların Merceği Altında

1980 yılında kurulan İnoksan, bugün Türk endüstriyel mutfak sektörünün öncü firmalarından biri. 6 büyük şehirde bölge müdürlüğü bulunan, 20 bin metrekare kapalı üretim sahasına sahip, 5 kıtaya milyon dolarlık ihracatı olan, 60 farklı dış firmanın temsilciliğini yapan, Türkiye endüstriyel mutfak sektörünün öncü firmalarından İnoksan; sektöründeki dünya devleri tarafından ziyaret ediliyor ve bilgi birikimi yerinde inceleniyor.

Soğutucu sektörünün öncü isimlerinden Japon sermayeli Gram Commercial,  İnoksan’ın Bursa’da bulunan fabrikasını ziyaret ederek İnoksan’ın sahip olduğu bilgi ve tecrübeyi yerinde inceledi. Gram Commercial şirketine 20 bin metrekare kapalı alanda kurulu İnoksan fabrikasında üretilen ürünler ve imalat aşamaları yerinde tanıtıldı. Yüksek seviyede teknoloji ile üretim yapan İnoksan, teknolojisi ile Dünya dünyanın öncü firmalarının da dikkatini çekiyor.   

İnoksan’ın bilgi birikimini yerinde bir ziyaret ile inceleyen Japon sermayeli Gram Commercial teknik işbirliği için İnoksan’ı tercih etti.

İnoksan’ın Japon sermayesi ile ortak olarak başlattığı teknik işbirliği girişiminin aslında planlanan bir dizi girişimin ilki olduğunu söyleyen İnoksan Yönetim Kurulu Başkanı Vehbi Varlık, “İşbirliği yaptığımız firma Gram Commertial Firması,  3 yıldır içinde Türkiye’den 8 firma da olmak üzere çok sayıda firmayla çeşitli görüşmeler yaptı. Profesyonelliği, teknik bilgisi ve sektördeki liderliği ve uzmanlığı nedeniyle de İnoksan tercih edildi” dedi. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/inoksan-japonlarin-mercegi-altinda_103425.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!