Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'İnşa Edenler'in Devamı Geliyor

Dünya Gazetesi ve Türkiye İnşaat İşverenleri Sendikası (İNTES) işbirliği ile 2008 yılında gerçekleştirilen 'İnşa Edenler', 2009 yılında yeni başlığı ile tekrar yapılıyor. Yaptıkları proje ve yatırımlarla dünya sıralamasında üçüncü olan firmalar, yaşadıkları zorlukları, elde ettikleri başarıları ve bu yüzyıla nasıl baktıklarını 'Dünyayı İnşa

yapi.com.tr
'İnşa Edenler'in Devamı Geliyor

Dünya Gazetesi ve Türkiye İnşaat İşverenleri Sendikası (İNTES) işbirliği ile 2008 yılında gerçekleştirilen 'İnşa Edenler', 2009 yılında yeni başlığı ile tekrar yapılıyor. Rusya’dan Fas’a, Dubai’den Katar’a, Sudan’dan Cezayir’e, Libya’dan Ukrayna’ya 70’e yakın ülkede yaptıkları proje ve yatırımlarla dünya sıralamasında üçüncü olan firmalar, yaşadıkları zorlukları, elde ettikleri başarıları ve bu yüzyıla nasıl baktıklarını 'Dünyayı İnşa Edenler' projesinde dile getirecekler.

200 sayfa olması planlanan proje, Mayıs 2009’da tamamlanacak. Proje kitabında, Başbakan başta olmak üzere konuyla ilgili bakanlar, sektörel haberler ve sektörde söz sahibi firma yetkililerinin görüşlerine ayrıntılı biçimde yer verilecek. 100 bin adet basılacak kitabın dağıtımı, yurtiçinde ve yurtdışında yapılacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/insa-edenlerin-devami-geliyor_68458.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!