Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İnşaatta Beton ile Sağlamlık ve Yaratıcılık Bilimsel Platforma Taşındı

TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Betonsa, Beksa ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Beton Sempozyumu, 10 Eylül 2007 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

yapi.com.tr



b>TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, Betonsa, Beksa ve İstanbul Teknik Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Beton Sempozyumu, 10 Eylül 2007 tarihinde İstanbul Teknik Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Sektörün profesyonellerini ve akademisyenleri biraraya getiren sempozyumda, 'Betonun Dayanımı ve Dürabilitesi', 'Çelik Tel Donatılı Beton Uygulamaları', 'Çelik Tel Donatılı Betonların Üretimi ve Mekanik Davranışı' işlendi.

İnşaatta yaratıcılığı sağlamlık ve işlevsellik ile destekleyerek, yeni yaşam alanlarının yaratılmasını sağlayan hazır betonun dayanımı ve dürabilitesi, çelik tel donatılı beton uygulamaları ile çelik tel donatılı betonların üretimi ve mekanik davranışını konu alan Beton Sempozyumu, üniversite, sanayi ve meslek odalarının işbirliğinin güzel bir örneği oldu.

Sempozyum, İMO İstanbul Şubesi Başkanı Cemal Gökçe ve Akçansa Genel Müdür Yardımcısı Hakan Gürdal’ın açılış konuşmalarıyla başladı. Sempozyum katılımcıları arasında hazır bulunan Akçansa Genel Müdürü Mehmet Göçmen de, üniversite, sanayi ve meslek odalarının işbirliği içerisinde ortak akıl üretmelerinin son derece önemli olduğunu belirtti.

Sempozyumda ele alınan konu başlıkları ve sunum yapan konuşmacılar ise şöyle:

· Akçansa Teknik Satış Destek Uzmanı İnş. Müh. İlker Koç / “Yeni Çimento Standartları ve Çimento Hakkında Genel Bilgiler”
· İTÜ Yapı Malzemesi Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ali Taşdemir / “Betonun Dayanımı ve Dürabilitesi” ve “Çelik Tel Donatılı Betonların Üretimi ve Mekanik Davranışı”
· Akçansa Teknik Satış Destek Uzmanı İnş. Y. Müh. İsmail Gökalp / “Özel Betonlar ve Uygulamaları”
· Beksa Teknik Müdürü İnş. Y. Müh. Mehmet Yerlikaya / “Çelik Tel Donatılı Beton Uygulamaları”
· Akçansa Teknik Satış Destek Uzmanı İnş. Y. Müh. Muhhittin Tarhan / TS EN 206-1’e göre Beton Siparişi

http://www.yapi.com.tr/haberler/insaatta-beton-ile-saglamlik-ve-yaraticilik-bilimsel-platforma-tasindi_56296.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!