Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

İntema Mutfak’tan Genç ve...

İntema Mutfak Mağaza Ağını Genişletiyor

Eczacıbaşı'nın mutfak mobilyaları alanında faaliyet gösteren markası İntema Mutfak, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. İntema Mutfak yetkili satıcısı Değişim İnşaat, Ekim ayında Ümraniye’den sonra ikinci mağazasını Bağcılar’da açtı.

yapi.com.tr
İntema Mutfak Mağaza Ağını Genişletiyor

Eczacıbaşı'nın mutfak mobilyaları alanında faaliyet gösteren markası İntema Mutfak, mağazalarına bir yenisini daha ekledi. İntema Mutfak yetkili satıcısı Değişim İnşaat, Ekim ayında Ümraniye’den sonra ikinci mağazasını Bağcılar’da açtı. Değişim İnşaat’ın sahibi Ali Karahan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa Eczacıbaşı Yapı Grubu Bşk. Hüsamettin Onanç, İntema Satış Direktörü Ender Buruk, Marmara Bölge Md. Pelin Bakkal, İntema yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Mağazada, İntema Mutfak koleksiyonunda Natura, Monaco, Lumina ve Skala serileri sergileniyor. Uzman mimar kadrosuyla danışmanlık, kişiye özel projelendirme ve anahtar teslimi hizmetler sunan mağazada; Vitra, Artema, İntema Mutfak markalı ürünler yer alıyor.

İnovatif çözümleriyle mutfak sektörünün öncüsü İntema Mutfak, Türkiye genelinde 49 satış noktasında bulunan uzman kadrolarıyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetin yanı sıra, satış sonrası montaj ve servis hizmetleri sunuyor. İntema Mutfak, her türlü yaşam şekline ve kullanıma uygun, farklı mutfak çözümleri yaratıyor.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/intema-mutfak-magaza-agini-genisletiyor_89676.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!