Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İntema'nın 10. Mağazası Çeşme'ye

Modern mağazalarıyla banyo ve mutfak alanında komple çözümün adresi İntema, 10. mağazasını Çeşme’de açtı. 350 metrekarelik alanda hizmet veren İntema Çeşme Mağazası’nda VitrA’nın seramik banyo takımları, banyo mobilyaları, akrilik küvet ve duş tekneleri, kabinleri, yer ve duvar karoları; Artema’nın ise banyo ve mutfak armatürleriyle banyo

yapi.com.tr
İntema'nın 10. Mağazası Çeşme'ye

odern mağazalarıyla banyo ve mutfak alanında komple çözümün adresi İntema, 10. mağazasını Çeşme’de açtı. 350 metrekarelik alanda hizmet veren İntema Çeşme Mağazası’nda VitrA’nın seramik banyo takımları, banyo mobilyaları, akrilik küvet ve duş tekneleri, kabinleri, yer ve duvar karoları; Artema’nın ise banyo ve mutfak armatürleriyle banyo aksesuvarları satışa sunuluyor.

Sakarya Boyalık Mahallesi’nde, pazar hariç haftanın 6 günü, 09:00 - 21:00 saatleri arasında hizmet veren İntema Çeşme Mağazası’nda, ünlü tasarımcıların imzasını taşıyan, her zevke ve ihtiyaca uygun VitrA ve Artema markalı ürünler bulunuyor. İntema Çeşme Mağazası, uzman mimar kadrosuyla, satış öncesi yönlendirme, danışmanlık, projelendirme ve mimari hizmetlerin yanı sıra satış sonrası mekana teslimat ve montaj hizmetleri de veriyor.


http://www.yapi.com.tr/haberler/intemanin-10-magazasi-cesmeye_72001.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!