Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

'İş Sağlığı ve Güvenliği'nde hala Alınacak Çok Yol Var

19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı, 11-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 32 konuk bakanın yanı sıra 100’ü aşkın ülkeden uluslararası otorite, devlet adamı ve ilgili sektör temsilcilerinin biraraya geldiği organizasyonda, iş sağlığı ve güvenliğinin geleceği ele alındı. Görünen o ki,

yapi.com.tr
'İş Sağlığı ve Güvenliği'nde hala Alınacak Çok Yol Var

19. Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Kongresi ve Fuarı, 11-15 Eylül tarihleri arasında İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. 32 konuk bakanın yanı sıra 100’ü aşkın ülkeden uluslararası otorite, devlet adamı ve ilgili sektör temsilcilerinin biraraya geldiği organizasyonda, iş sağlığı ve güvenliğinin geleceği ele alındı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın ev sahipliği, Uluslararası Çalışma Örgütü ve Uluslararası Sosyal Güvenlik Kuruluşları Birliği’nin işbirliğiyle düzenlenen kongrede, 3 ana oturum, 6 teknik oturum, 31 sempozyum, poster sunumları, uluslararası film ve multimedya festivali ile teknik ve sosyal turlara yer verildi.

İş sağlığı ve güvenliği alanında faaliyet gösteren 17’si yabancı yaklaşık 120 firmanın katıldığı fuar bölümünde ise yeni ürün ve uygulamalar katılımcılarla paylaşıldı; 'iş güvenliğinde koruyucu ayakkabıların önemi', 'işitmenin korunması', 'yüksekte güvenli çalışma', 'el koruması / eldivenler', 'solunum korunması - portatif ve sabit tip gaz algılama teknikleri', 'koruyucu giysi ve donanım - risklerin belirlenmesi ve önleyici tedbirler', 'kişisel koruyucu donanımların piyasa gözetimi ve denetimi' gibi konu başlıklarında eğitim çalışmaları düzenlendi.  

http://www.yapi.com.tr/haberler/is-sagligi-ve-guvenliginde-hala-alinacak-cok-yol-var_89125.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!