Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İşçilerden Yeni Öneri

Karşıyaka Belediyesi’nce sözleşmeleri yenilenmeyerek işten çıkartılan Kent A.Ş. işçileri, yeni bir öneri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Hürriyet Gazetesi
İşçilerden Yeni Öneri

Karşıyaka Belediyesi’nce sözleşmeleri yenilenmeyerek işten çıkartılan Kent A.Ş. işçileri, yeni bir öneri ile Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun kapısını çalmaya hazırlanıyor.

Karşıyaka Belediyesi’nde sözleşmeleri yenilenmeyerek işten çıkartılan 276 Kent A.Ş. işçisi yeni bir öneri ile Aziz Kocaoğlu’nun kapısını çalmaya hazırlanıyor. Eylem yaptıkları Örnekköy Şantiyesi’nden çevik kuvvet ekiplerince çıkartılmalarına rağmen pes etmeyen işçiler, örgütlü bulundukları DİSK aracılığı ile, 276 işçinin diğer ilçe belediyelerde istihdam edilmelerini isteyecek.

Destek istenecek

Büyükşehir Belediye-si’nden randevu talep eden sendika yetkilileri, Aziz Kocaoğlu’nun, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte çıktığı Çin gezisinden dönmesini bekleyecek. Salı günü İzmir’de olması beklenen Kocaoğlu’na tekliflerini iletmeyi planlayan DİSK yetkilileri, sorunun çözümü için destek isteyecek.

DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası Genel Sekreteri Kani Beko yeni bir teklif ile Kocaoğlu’ndan destek isteyeceklerini ifade ederek "Sorunun çözümü için her türlü demokratik yolu deniyoruz. Er ya da geç biz galip geleceğiz" dedi.

Kampanya olumlu

Kani Beko, işçilerin işlerine yeniden alınması için DİSK tarafından İzmir genelinde başlatılan imza kampanyasına ilginin oldukça yoğun olduğunu belirtti. İlk belirlemelere göre 100 binin üzerinde imza toplandığını ifade eden Beko "Kesin rakamı sayımların tamamlanmasının ardından açıklayacağız" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/iscilerden-yeni-oneri_70299.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!