Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İSG, 10. Yılını Kutladı

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Yatırım Yapım ve İşletme A.Ş. (İSG), havalimanı terminal işletmesini devralmasının 10’uncu yıl dönümünü kutluyor.

yapi.com.tr
İSG, 10. Yılını Kutladı

Türkiye’nin en büyük 2 havalimanından biri olan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’nın terminal işletmesini gerçekleştiren İSG, 10’uncu yılını geride bırakıyor. 1 Mayıs 2008’de terminal ve diğer yan operasyonların işletmesini havalimanı meydan otoritesi HEAŞ’dan devralan İSG, o tarihten bu yana terminal işletmesinin yanı sıra otopark, kargo hizmetleri, genel havacılık terminali ve otel hizmetlerini de yürütüyor. İSG’nin terminal işletmesini devraldığı 2008 yılında 4.3 milyon yolcuya hizmet veren Sabiha Gökçen Havalimanı, geçen yılın sonunda 31.3 milyon yolcu sayısına ulaştı. 2009-2016 yılları arasında arka arkaya 7 yıl Avrupa’nın yolcu sayısı artışında en hızlı büyüyen havalimanı olan İstanbul Sabiha Gökçen, geride kalan 10 yıl boyunca sayısız ödül ve başarı elde etti. Sabiha Gökçen Havalimanı son olarak, geçen yıl elde ettiği yüzde 82.3 zamanında kalkış oranı ile dünyada 8’inci sırada yer alarak, ilk 10’a giren tek Türk havalimanı oldu.

Öte yandan İSG’nin terminal işletmesini devralmasının 10’uncu yıl dönümü nedeniyle şirket çalışanlarının katıldığı bir kokteyl düzenlendi. İSG Genel Müdürlük Asma Kat’ta düzenlenen kokteyle İSG CEO’su Ersel Göral, İSG Yönetim Kurulu Üyesi Dato Che Azmi Bin Murad, İSG yöneticileri ve çalışanları katıldı. Kokteylde bir konuşma yapan İSG CEO’su Ersel Göral, “Bugün 10’uncu yılımızı kutluyoruz. 10 yıl önce bu havalimanı yılda yaklaşık 4 milyon yolcuya hizmet veriyordu. Bugün geldiğimiz noktada bu sene 34 milyonun üzerinde yolcuya hizmet vereceğiz. Bu da son 10 yılda havalimanını 9 kat geliştirdiğimizin işaretidir. Bu artış önümüzdeki yıllarda da artarak devam edecektir. Bu büyümenin hayata geçirilmesinde en büyük hak sahibi çalışma arkadaşlarımızdır. Şahsım ve kurumum adına tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

ISG Yönetim Kurulu Üyesi Dato Che Azmi Bin Murad, zamanın çok hızlı geçtiğini ifade ederek, ISG’nin 10 yıl önce çıkılan bu yolculukta birçok başarılar yakaladığını, bundan sonraki dönemde deyeni rekorlara imza atacağına olan inancını dile getirerek, bu başarıda emeği çeken herkese çok teşekkür etti.

Kokteylin ardından tüm çalışanların katılımı ile 10’uncu yıl pastası kesildi. Bu arada terminal binası içine İSG’nin 10’uncu yıl logosu ve reklamları da asıldı.

ETİKETLER: İSG
http://www.yapi.com.tr/haberler/isg-10-yilini-kutladi_165334.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!