Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Isısan, Ürün Gamını Kamstrup ve Redan ile Genişletiyor

Isıtma sektöründe ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürünü bünyesinde barındırma iddiasını taşıyan firma, kalorimetre ve kat istasyonlarını da ürün yelpazesine kattı. Avrupa’nın önde gelen firmalarından Kamstrup ve Redan ile imza attığı iş birliği çerçevesinde Isısan, Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'yle sıkça gündeme gelecek kalorimetreler

yapi.com.tr
Isısan, Ürün Gamını Kamstrup ve Redan ile Genişletiyor

Foto: Danimarka Türkiye Büyükelçisi Ole Egberg Mikkelsen, Bosch Termoteknik Ortadoğu ve Kafkasya Satış Direktörü ve Isısan Isıtma ve Klima San. A.Ş. önetim Kurulu Üyesi Selman Tarmur, Kamstrup Satış Müdürü Søren Hebsgaard Knudsen ve Redan Satış Müdürü Per Fuglevig Hedegaard.

Isısan, ürün gamını enerji tasarrufuna katkı sağlayacak ürünlerle güçlendiriyor. Isıtma sektöründe ihtiyaç duyulabilecek her türlü ürünü bünyesinde barındırma iddiasını taşıyan firma, kalorimetre ve kat istasyonlarını da ürün yelpazesine kattı. Avrupa’nın önde gelen firmalarından Kamstrup ve Redan ile imza attığı iş birliği çerçevesinde Isısan, Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'yle sıkça gündeme gelecek kalorimetreler ve kat istasyonlarını da mimarlar, mühendisler ve diğer sektör temsilcileriyle buluşturdu.

Tarmur: Başarılı projelere imza atacağımız bir işbirliği

Anlaşma, Ritz Carlton Hoteli'nde gerçekleştirilen bir toplantıyla duyuruldu. Danimarka’nın Türkiye Büyükelçisi Ole Egberg Mikkelsen, Kamstrup Satış Müdürü Søren Hebsgaard Knudsen, Redan Satış Müdürü Per Fuglevig Hedegaard'ın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Bosch Termoteknik Ortadoğu ve Kafkasya Satış Direktörü ve Isısan Isıtma ve Klima San. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Selman Tarmur, "Gerçekleştirdiğimiz bu yeni işbirliğiyle Türkiye'de başarılı projelere imza atacağımızdan eminim" dedi. Doğal kaynakların gittikçe azaldığı günümüzde enerji ve ekonominin birlikte düşünülmesi gerektiğini söyleyen Tarmur, bu ikiliye artık çevre ayağının da eklendiğine dikkat çekti. Tarmur, Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği'nin Aralık 2009'da yürürlüğe girdiğini anımsattı ve "Önümüzdeki dönemde kalorimetre ve kat istasyonu ürün gruplarına daha çok ihtiyaç olacağına inanıyoruz" şeklinde konuştu.

Adil enerji ve fatura paylaşımı belirleyici olacak

2009 Aralık ayında yürürlüğe giren Binalarda Enerji Performansı Yönetmeliği’nde ısıtma ve soğutma sistemlerinin kontrolüne geniş yer veriliyor ve bu sistemlerin kontrolüyle sağlanacak enerji tasarrufunun büyük yer tutacağı vurgulanıyor. Bu çerçevede her bir bağımsız noktaya ayrı ayrı ısı kontrolü uygulaması yapılırken, adil enerji paylaşımı ve herkesin kullandığı kadar enerjinin faturasını ödemesi gibi konular da ön plana çıkıyor. Tüm bu kontrollerin gerçekleştirilebilmesi ise kalorimetre ve kat istasyonu uygulamalarıyla çok daha kolay ve eşit şekilde yapılabiliyor.

Kamstrup 'Ultrasonic' Kalorimetre cihazları ile REDAN Kat İstasyonları, kalitesi ve fonksiyonelliğiyle enerji tasarrufunda hem ev hem de ülke ekonomisine katkıda bulunuyor. 



Kamstrup

Kamstrup, Avrupa’da merkezi sistem çözümlerinde, ısı miktarının ölçülmesinde ve enerji verimliliği konularında ilk akla gelen firmalar arasında yer alıyor. Kamstrup kalorimetreler ile merkezi sistem uygulanan konut projelerinde kullanılan ısı miktarının ölçülmesi ve faturalandırılması sağlanıyor. Kullanıcılar ile harcadıkları kadar doğal gazın faturalandırılması kolaylığı buluşturuluyor. Avrupa’nın kendi alanında lider üretici firmalarından Kamstrup uzun ömürlü ve ileri teknoloji sahibi olma özellikleri ile dikkat çekiyor.

Redan

Redan firması ise Avrupa’da kat istasyonları alanında sektörünün liderleri arasında yer alıyor. Redan kat istasyonları her dairenin girişine monte ediliyor ve istasyon merkezi kazan dairesinden gelen su ile besleniyor. Kompakt yapısıyla uygulama kolaylığı sağlayan kat istasyonları düşük ısı kaybı ve düşük dönüş suyu sıcaklığı ile artan sistem verimliliği sunuyor. Domestik sıcak su üretimi, maksimum domestik sıcak su kontrolü, adil fatura paylaşımı ve opsiyonel bireysel oda sıcaklığı ayarlama fonksiyonları arasında yer alıyor. Redan kat istasyonları tüm bu özellikleri sayesinde karşılaşılan her türlü konfor ihtiyacına cevap verebiliyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/isisan-urun-gamini-kamstrup-ve-redan-ile-genisletiyor_76807.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!