Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Isısan'ın Yenilenebilir Çevre Dostu Ürünlerine Yoğun İlgi

Isısan, portföyündeki tüm ürünlerini 9-12 Ekim 2008 tarihleri arasında İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda düzenlenen İzmir Sodex Fuarı’nda sergiledi. Buderus marka kombilerin, Amerikan Amana buzdolaplarının ve 2007 yılı itibarı ile Türkiye’deki yetkili distribütörlüğünü üstlendiği Daikin’in de ürünlerinin yer aldığı Isısan standı, fuarın en çok ilgi

yapi.com.tr



Isısan, portföyündeki tüm ürünlerini 9-12 Ekim 2008 tarihleri arasında İzmir Kültürpark Fuar Alanı’nda düzenlenen İzmir Sodex Fuarı’nda sergiledi. Buderus marka kombilerin, Amerikan Amana buzdolaplarının ve  2007 yılı itibarı ile Türkiye’deki yetkili distribütörlüğünü üstlendiği Daikin’in de ürünlerinin yer aldığı Isısan standı, fuarın en çok ilgi gören noktalarından biri oldu.

Selman TarmurIsıtma, soğutma ve havalandırma sektöründe verdiği hizmetlerle yaşam kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Isısan, doğanın ve doğal kaynakların korunmasına büyük önem veriyor. Fuarda, Isısan'ın bu doğrultuda kurduğu 'Yenilenebilir Enerjiler ve Alternatif Sistemler' departmanı ile ürün gamında bulunan güneş enerjisi sistemleri ve ısı pompamları hakkında bilgi verildi. Isısan Genel Müdürü Selman Tarmur, bu tip etkinliklerle Türkiye çapında enerji tasarrufu sağlayan teknolojiler ve çevre dostu sistemler konusunda tüketicileri bilinçlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Tarmur, bu bilinçlendirme doğrultusunda da tüketici ilgisinin enerji tasarrufu sağlayan çevre dostu ürünlere yöneleceğini belirtti. Tarmur ayrıca, Isısan olarak 2009 yılında Buderus yoğuşmalı ısıtma sistemleri konusuna ağırlık vereceklerini ifade etti.

Isısan’ın standında en çok ilgi gören ürünleri arasında 2008 yılı başında pazara sunduğu yeni Buderus marka duvar tipi yoğuşmalı kombi ve duvar tipi yoğuşmalı kazanları  yer aldı. Ürünler özellikle, yoğuşmalı teknolojilerin giderek konvansiyonel sistemlerin yerini aldığı dönemde tüketicilerin ilgisini çekti. Isısan’ın Nisan ayı itibariyle satışına başladığı yoğuşmasız yeni seri kombileri de bulunuyor.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/isisanin-yenilenebilir-cevre-dostu-urunlerine-yogun-ilgi_64175.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!