Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Isıtma Soğutmaya Dev Market

1987'de banyo grubu ürünleri alanında faaliyete başlayan Fatinoğlu Holding, ısıtma ve soğutma alanında Türkiye'nin en büyük marketi olan ''Energy Isı Market''i hizmete açıyor.

Cumhuriyet Gazetesi
Isıtma Soğutmaya Dev Market

987'de banyo grubu ürünleri alanında faaliyete başlayan Fatinoğlu Holding, ısıtma ve soğutma alanında Türkiye'nin en büyük marketi olan ''Energy Isı Market''i hizmete açıyor. Avcılar'da bugün açılacak olan Energy Isı Market'te kombiden klimaya, şofbenden sobaya, su ısıtıcısından şömineye, plastik ve bakır borudan radyatör ve vantilatöre çeşitli ısıtma ve soğutma elemanları ve yardımcı parçaları satılacak. Markette, Fatinoğlu Holding'in Sanica markası, Ferroli, Viessmann, Buderus, Sharp, Henkel, Ariston, Alarko, E.C.A., Vaillant, Bosch, Demirdöküm başta olmak üzere birçok şirketin ürünü satışa sunuluyor.

Isıtma ve soğutmada 'tek adres' olmayı hedeflediklerini belirten Fatinoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Fatinoğlu, ''Hem son tüketiciye hem de firmalara yönelik ürünlerin bulunduğu ısıtma ve soğutma üzerine bir ihtisas market olacak. Sadece klima satmıyoruz. 12 ay klima satamazsınız. Biz, alışveriş alışkanlığını değiştirmek için yola çıktık'' dedi. Fatinoğlu, 5 bin metrekaresi kapalı 10 bin metrekaresi açık olmak üzere toplam 15 bin metrekarelik bir alan üzerine kurulu olan Energy Isı Market'in 25 milyon YTL'lik bir yatırım olduğunu belirterek ''Energy Isı Marketleri Türkiye'de doğalgazın olduğu her ilde ve hatta yurtdışında da açmayı planlıyoruz. Tek bir market açmak için yola çıkmadık'' diye konuştu.

Avrupa'nın en büyük 10 ısı grubundan biri olan Finnmetal'in 2003'te radyotör üretimini durdurmasının ardından şirketin Fransa Lyon'daki tesisini satın aldıklarını anlatan Fatinoğlu, ''Finnmetal'in full otomatik panel radyatör hattının tamamını Türkiye'ye getirerek, Beylikdüzü'ndeki tesisimize taşıdık. Yıllık ortalama 800 bin metre radyatör üretip, Sanica markasıyla 12 ülkeye ihracat yapıyoruz'' diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/isitma-sogutmaya-dev-market_48195.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!