Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

ISO 9001 Belgeli İlk Emlak Şirketi

Yaklaşık 3 yıl önce kurulan gayrimenkul ve makine parkı değerleme kuruluşu TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş, İngiliz belgeleme firması BSI (BSI Eurasia Yönetim Sistemleri Belgelendirme Ltd. Şti.) tarafından verilen ISO 9001:2000 Kalite Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Referans Gazetesi



aklaşık 3 yıl önce kurulan gayrimenkul ve makine parkı değerleme kuruluşu TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş, İngiliz belgeleme firması BSI (BSI Eurasia Yönetim Sistemleri Belgelendirme Ltd. Şti.) tarafından verilen ISO 9001:2000 Kalite Belgesi’ni almaya hak kazandı. Genel Müdür Cansel Turgut Yazıcı, ISO 9001 belgesine daha önce Türkiye’de hiçbir gayrimenkul değerleme kuruluşunun sahip olmadığını söyledi.

Yazıcı, "Bu anlamda sektöre öncülük ediyoruz. Bu belge sayesinde kendi içimizdeki yönetimi ve iş süreçlerini etkinleştirmenin ötesinde, verimliliğimizi ve pazar payımızı artıracağımıza, çalışan tatmini konusunda da ciddi ilerlemeler sağlayacağımıza inanıyoruz" dedi. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından lisanslanmış olan TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. arsa, arazi, konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, fabrikalar, turizm tesisleri, marinalar, limanlar gibi gayrimenkullerin, gayrimenkule bağlı hakların, ayrıca makine parklarının değerlemesini yapıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/iso-9001-belgeli-ilk-emlak-sirketi_47870.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!