Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Ispartakule Yeni Bir Şehir Yükseliyor…

Türkiye’nin en büyük uydukent projelerinden biri olan, çağdaş ve eşsiz “Ispartakule Yeni Bir Şehir" projesi tüm hızıyla devam ediyor. 1982 konutluk son etapta sadece 300 daire bulunuyor. İstanbul’un en gözde ve en büyük projesinde yaşamak için acele edin!

yapi.com.tr
2 Ispartakule Yeni Bir Şehir Yükseliyor…

ürkiye’nin en büyük uydukent projelerinden biri olan, çağdaş ve eşsiz “Ispartakule Yeni Bir Şehir" projesi tüm hızıyla devam ediyor. 1982 konutluk son etapta sadece 300 daire bulunuyor. İstanbul’un en gözde ve en büyük projesinde yaşamak için acele edin!

Marmara Denizi ve Küçükçekmece gölü manzaralı, İstanbul’un en büyük ve en önemli projelerinden biri olan “Ispartakule Yeni Bir Şehir”, trafik ve gürültüden uzakta iş, aile ve sosyal hayatınızda yepyeni bir başlangıç için, ideal ve tüm ayrıntılarıyla sizin için düşünülmüş bir yaşam kulübü olmaya hazırlanıyor.

Bahçeşehir’in mimarı TOKİ iştiraki Emlak Pazarlama İnşaat ile birlikte Fideltus ve Öztaş İnşaat’ın güçlü ortaklığıyla hayat bulan İstanbul’un en büyük konut projesi “Ispartakule Yeni Bir Şehir” de yaşama 6 ay kaldı. Tüm çalışmaların hızla devam ettiği projede, özel viyadükle TEM’den direk bağlantı ve yeni Ispartakule gişeleriyle kolay ulaşım sağlamak amacıyla, proje ortakları tarafından 8 köprü 9 kavşak ve 3 şeritli yol yapımı ve örnek daire çalışmaları tamamlanıyor.

Toplam 6000 konut ve 240.000 metrekare ticari araziden oluşan “Ispartakule Yeni Bir Şehir” projesinin Efes, Patara ve Olimpos adalarında bulunan 1982 konutluk bölümün son 300 konutu yeni sahiplerini bekliyor. Lokasyonu, uygun fiyat aralığı ve birçok özelliği ile İstanbul’un en gözde projesinde ev sahibi olmak için kısa bir zaman kaldı. 1982 konut Ağustos 2008’de sahiplerine teslim edilecek. Projenin tamamı ise 2009 yılında tamamlanacak.

“Ispartakule Yeni Bir Şehir”de metrekareleri ve daire tipleri 66 metrekare 1 +1 ile 197 metrekare 4+1 arasında değişen 30 daire seçeneği bulunuyor. Daireler 10 ile 16 katlı toplam 9 blok tipinde bulunuyor.

Peyzaj çalışmalarına da başlanan “Ispartakule Yeni Bir Şehir” projesinde sektöründe dünyanın en önemli markalarından birinin yer alacağı AVM ‘nin son detayları çok yakın bir zamanda hız kazanıyor. Kiralanabilir alanı itibariyle İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden biri olacak ve Türkiye’ye yeni gelecek markalar dahil içinde farklı lezzetlerin keşfedileceği restoranların bulunacağı, supermarket, sinema salonu, çocuklar için eğlence alanları gibi tüm detayların bulunduğu alışveriş ve yaşam merkezi ile proje parlayan yıldız olmaya devam edecek.

Daha rahat ve güvenli bir hayat için tüm tedbirlerin alındığı “Ispartakule Yeni Bir Şehir” de kontrollü giriş – çıkış, kapalı devre kamera sistemi ve 24 saat güvenlik ile huzurunuzu kaçıracak her şey arındırılıyor.

“Ispartakule Yeni Bir Şehir” projesinde yer alan 3 adet ilköğretim okulu, 3 adet ortaöğretim, sağlık ocağı, hastane ise proje ile aynı sürede TOKİ tarafından ihale edilecek.

http://www.yapi.com.tr/haberler/ispartakule-yeni-bir-sehir-yukseliyor_60166.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • Bahsedilen projeden ben de ev aldım. 1 ay kadar oldu. Almadan önce pek çok projeyi detaylı inceledim. 6 aydır araştırma halindeydim zaten. Ispartakule kadar uygun fiyatlı ve m2 bazında ucuza gelen bir proje görmedim. Hem fiyatı uygun geldi hem de ödemesi. Peşinat 2 sene sonra, kalanı da 0.82 faizle aldım. Ha, evler çok mu kaliteli? Hayır. Orta kaliteli. Ne kadar ekmek, o kadar köfte hesabı. Yarım ekmek verirsen 6 köfte alırsın, çeyrek ekmek verirsen 3 köfte alırsın. Ispartakuleliler çeyrek ekmek vermişler, 5-6 köfte istiyorlar. Yok öyle birşey. Ödenen paraya göre daireler gayet iyi bence. Banyolara 2500 lira masraf ettim. Kral oldular. Değme projelerin banyolarından daha kaliteli şu an. Eminim ki, banyoyu benim yaptırdığım halde yapıp satsalardı, fiyatlara 40-50 bin koyarlardı. İşi ucuza hallettim yani :D Ben ıspartakuledeki evimle çok mutluyum. YANITLA
  • Bahsedilen projeden ev aldım. Bu projeyi düşünen ya da 2. etabı ile ilgilenen varsa önce lütfen bitirmiş oldukları konutları gezip görsünler.... Kullandıkları malzemeler 5. sınıf...Kapılar, banyo tam bir komedi.İşçilikler ise kesinlikle bir facia...daha fazla yorum yapmak istemiyorum gezip görmenizin yeterli olacağını düşünüyorum.. YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!