Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul Hilton’a Talip Çok

Emek Otelleri arasında yer alan İstanbul’un ilk beş yıldızlı oteli niteliğindeki Hilton özelleştiriliyor. İhale için şartname alan firmaların sayısı ise 20’yi aştı.

NTV-MSNBC



mek Otelleri arasında yer alan İstanbul’un ilk beş yıldızlı oteli niteliğindeki Hilton özelleştiriliyor. İhale için şartname alan firmaların sayısı ise 20’yi aştı.

İstanbul’un ilk beş yıldızlı oteli Hilton özelleştiriliyor, şu ana kadar şartname alan firma sayısı 20’yi geçti. 1 Ağustos’ta alınacak son tekliflerin alınacağı ihale 15 gün içerisinde sonuçlandırılacak.

Emekli Sandığı yetkililerinden alınan bilgiye göre, Hilton’a talipler arasında Sabancı Holding, Koç Holding, Fiba, Global ve Zorlu Grubu gibi holdingler bulunuyor. Çeşme Sheraton’un işletmecisinin arasında bulunduğu Cantur Ortak Girişim Grubu da Hilton’la ilgilenen diğer bir isim.

SALI GÜNÜNE KADAR TEKLİF ALINACAK

İhale çerçevesinde son teklifler Pazartesi günü mesai bitimine kadar alınacak. İhale Komisyonu’nun birebir pazarlıkların ardından nihai pazarlık görüşmeleri ve açık artırma ile Ağustos ayının ortalarına kadar ihaleyi sonuçlandırması bekleniyor. İstanbul Hilton Oteli’nin bünyesinde, 93 pafta, 1759 ada, 64 parselde kayıtlı 62 bin 33 metrekare yüzölçümlü arsa ile bu arsa üzerinde bulunan bina, müştemilat, demirbaş ve sair malzemeler bulunuyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-hiltona-talip-cok_31140.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!