Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul, Parmaklarımın Altında!...

İstanbul Büyük Şehir Belediyesi, şehir ile ilgili çeşitli bilgilere rahat ulaşılabilmesi amacıyla "Kent Bilgi Sistemi" isimli proje için ihaleye çıkıy

BT Haber
İstanbul, Parmaklarımın Altında!...

stanbul Büyük Şehir Belediyesi, şehir ile ilgili çeşitli bilgilere rahat ulaşılabilmesi amacıyla "Kent Bilgi Sistemi" isimli proje için ihaleye çıkıyor. Şehrin 300 noktasına yerleştirilecek kiosklar aracılığıyla kent sakinlerinin ve turistlerin bilgi edinmesini amaçlayan projenin ihalesi 27 Ağustos'ta düzenlenecek.

Büyükşehir Belediyesi, halkın yerel, ulusal ve gerekli durumlarda uluslararası ölçekte bilgi ihtiyacını karşılayacak Kent Bilgi Sistemi projesini donanım, yazılım, bilgi ve güncelleme sistemlerinin kurulması ve işletilmesi olarak reklam karşılığı ihaleye çıkarttı.

İhaleye katılma şartları ve kent bilgi bankası ile ilgili asgari teknik özelliklerin belirtildiği teknik şartname, Bilgi İşlem Koordinasyon Müdürlüğü'nde ilgilenenlerin incelemesine sunuldu. İhaleye katılmak isteyenlerin, şartname doğrultusunda kurmayı düşündükleri Kent Bilgi Bankası modellerini, teknik özelliklerini, avantajlarını, ölçülerini (kabinin iç ve dış ölçüleri ölçekli mimari görünüşü), resimlerini, hangi cins malzemeden yapıldıklarını, reklam koyacakları alanın ölçülerini (cihazların hangi yüzeylerine hangi boyutlarda reklam alacaklarını ayrıntılı olarak üç boyutlu gösterimi), çalışma sistemlerini ihtiva eden belgeleri ve Kent Bilgi Bankası kabininin maketini vermeleri gerekiyor.

Firmalar, teknik özellikleri uygun olmak şartıyla alternatif Kent Bilgi Bankası Kabin modelleri de teklif edebilecekler.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-parmaklarimin-altinda-_1260.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!