Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul’un Kuşbakışı Haritası

Artık mahallenizdeki nöbetçi eczanenin yerini ya da en yakın hastaneyi, alışveriş merkezini, bilgisayarınızdaki bir tuş yardımı ile bulabileceksini

Hürriyet
İstanbul’un Kuşbakışı Haritası

b>Artık mahallenizdeki nöbetçi eczanenin yerini ya da en yakın hastaneyi, alışveriş merkezini, bilgisayarınızdaki bir tuş yardımı ile bulabileceksiniz.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Planlama ve İmar Daire Başkanlığı Harita Müdürlüğü'nün uzun süredir sürdürdüğü Kent Bilgi sistemi projesi ADBİS'i (İstanbul İdari Sınır ve Adres Bilgi Sistemi) hayata geçiyor.

Hava ve uydu fotoğraflarıyla kare kare taranan İstanbul, artık parmaklarınızın ucunda olacak. İstanbul'un her sokağı, her köşesi üçboyutlu fotoğraflarla bilgisayar ortamına aktarıldı. Kısa süre içinde hizmete sunulacak olan ADBİS sistemi sayesinde İstanbul ile ilgili tüm bilgilere kısa sürede ulaşılabilecek. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Harita Müdürü Semih Turhan, projenin e-devlet yolunda İstanbul'un ne kadar ilerlediğini gösterdiğini belirterek ‘‘Şimdiye kadar haritalar teknik özelliklere sahipti. Artık harita sorduğumuz sorulara yanıt veren akıllı haritalar oldu’’ dedi.

İstanbul Kent Rehberi için tıklayınız.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbulun-kusbakisi-haritasi_3754.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!