Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul Teknik’ten Yapı Malzemeleri için Yeni Satış Kanalı

İstanbul Teknik, yapı malzemelerinin tüm Türkiye’de İnşaat Sektörü Profesyonellerine ulaşabileceği yeni satış kanalı binbirteknik.com’u hayata geçirdi.

yapi.com.tr
İstanbul Teknik’ten Yapı Malzemeleri için Yeni Satış Kanalı

İstanbul Teknik İnşaat AŞ, inşaat sektörü profesyonellerinin ihtiyaç ve beklentileri doğrultusunda geliştirdiği, Türkiye’nin yeni yapı marketi, e-ticaret platformu, Binbirteknik.com’u hayata geçirdi.

25 yıllık tecrübesini e-ticaret alanında Binbirteknik.com ile güçlendiren İstanbul Teknik; Binbirteknik.com’un, başka e-ticaret platformlarında bulunmayan, sadece inşaat sektörü profesyonellerini hedefleyen ve onlara hizmet veren birçok yenilik sunduğunu belirtiyor.

İstanbul Teknik’in yeni satış kanalı ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer veriliyor:

“Ürünlerinizi binbirteknik.com satacak, desteğini uzman müşteri hizmetleri departmanımız üstlenecek aynı zamanda binbirteknik.com’da toptan satış yapacak ama tahsilat sorunu yaşamayacaksınız. Sevkiyat sizin için sorun olmayacak. Anlaşmalı dağıtım servisimiz bu yükü de sırtınızdan alacak. Tüm Türkiye’deki inşaat sektörü profesyonelleri ile gerçek bir iletişim kanalınız olacak.

Binbirteknik.com’da sektörün önde gelen markalarını bir arada bulabilir, farklı yerlerden siparişler oluşturmaktan kurtulursunuz. Artan siparişler oranında düşen fiyatlar, her alışverişinizden BluePara kazanma fırsatı, profesyoneller için geliştirilmiş ödeme alternatifleri, maliyetleri en aza düşüren nakliye çözümleri, seçtiğiniz ürünün benzerlerini aynı anda karşılaştırma fırsatı bunlardan bazıları.”

1998 yılında kurulmuş yüzde 100 Türk sermayeli İstanbul Teknik İnşaat AŞ, geliştirdiği ürün, çözüm ve uygulamalarla birçok ilke imza atmış bir üretim ve mühendislik çözümleri firması. Sektörün ihtiyaçlarını analiz ederek 2018 yıllında e-ticaret alanında girişimlere başlayan firma, istanbultenik.blue sitesini kurarak inşaat sektöründe pazaryeri olarak hizmet veren önemli bir marka oldu. İnşaat sektöründeki faaliyetlerine de hız kesmeden devam eden firma, geniş ürün yelpazesi ve yüksek kalite anlayışıyla yoluna devam ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbul-teknikten-yapi-malzemeleri-icin-yeni-satis-kanali_191460.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!