Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İstanbul'da En Çok Pirimi Arnavutköy Evleri Kazandırdı

Garanti Mortgage desteğiyle REIDIN.com tarafından 7 şehir, 71 ilçe, 481 mahalle ve Türkiye geneli için hazırlanan konut satış fiyatları ve kira değerlerinin analizini içeren REIDIN.com Emlakendeks Ağustos 2010 Raporu yayınlandı. Rapora göre 71 ilçe arasında konut satış değerindeki en yüksek artış yüzde 2.08 ile İstanbul Arnavutköy'de kaydedildi.

Sabah Gazetesi
İstanbul'da En Çok Pirimi Arnavutköy Evleri Kazandırdı

Garanti Mortgage desteğiyle REIDIN.com tarafından 7 şehir, 71 ilçe, 481 mahalle ve Türkiye geneli için hazırlanan konut satış fiyatları ve kira değerlerinin analizini içeren REIDIN.com Emlakendeks Ağustos 2010 Raporu yayınlandı. Rapora göre 71 ilçe arasında konut satış değerindeki en yüksek artış yüzde 2.08 ile İstanbul Arnavutköy'de kaydedildi. En fazla düşüş ise yüzde 2.02 ile Gaziosmanpaşa'da yaşandı.

REIDIN.com Emlakendeks Ağustos 2010 Raporu'na göre Antalya, bir önceki ayla karşılaştırıldığında satılık konut fiyatlarındaki metrekare başına yüzde 0.98'lik değer artışıyla, ağustosta konut fiyatlarının en fazla yükseldiği il oldu. Antalya'da metrekare satış fiyatı 819 TL'den 827 TL'ye çıktı. Bir önceki aya göre konut satış fiyatlarında yüzde 0.50 oranında düşüş yaşanan Adana ise konut fiyatlarının en çok değer kaybettiği kent oldu. Adana'da metrekare satış fiyatı 597 TL'den 594 TL'ye indi. Ankara, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'de konut satış fiyatları sırasıyla yüzde 0.36, yüzde 0.08, yüzde 0.09 ve yüzde 0.12 oranında artarken, Adana'da yüzde 0.50 oranında azaldı. Bursa'da ise konut satış fiyatlarında bir önceki aya göre değişiklik olmadı. Rapor, Ağustos 2010'da satılık konut fiyatları açısından bir önceki aya göre en çok değer artışı yaşanan ilçenin yüzde 2.08'le İstanbul Arnavutköy, en çok değer kaybı yaşanan ilçenin ise yüzde 2.02 ile İstanbul Gaziosmanpaşa olduğunu ortaya koydu. İstanbul Arnavutköy'ü yüzde 2'lik artışla İstanbul Kartal, yüzde 1.65'lik artışla İstanbul Beykoz ve 1.58'lik artışla İstanbul Sarıyer izledi.

Kiralar en çok Adana'da arttı

Bir önceki aya göre metrekare kira değerinin 3.30 TL'den 3.35 TL'ye çıktığı Adana, yüzde 1.52'lik artışla kiraların en fazla yükseldiği şehir oldu. İzmir ise yüzde 0.82 ile bir önceki aya göre kiraların en fazla değer kaybettiği il oldu. Bir önceki aya göre konut kira değerleri en çok arttığı ilçe ise yüzde 2.14 ile Ankara Yenimahalle, en çok değer kaybeden ilçe de yüzde 2.12 ile İstanbul Güngören olduğunu gösterdi.

ETİKETLER: gayrimenkul
http://www.yapi.com.tr/haberler/istanbulda-en-cok-pirimi-arnavutkoy-evleri-kazandirdi_82706.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!