Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İsthanbul Evleri İnşası İnternette Canlı Yayında

"Başka İsthanbul Yok" sloganıyla yola çıkan Han Yapı Gayrimenkul, İsthanbul Evleri'nin inşasını canlı yayında internet ortamına taşıdı.

Dünya Gazetesi



b>Han Yapı Gayrimenkul, konut kredisinde Akbank ile anlaştı. Yapılan anlaşmayla ekonomideki dalgalanmanın ardından sektörde ilk kez 24 ay için yüzde 0.14, 60 ay için 1.01 ve 120 ay için 1.30'luk oranlarla konut kredisinin yolu açıldı. Öte yandan, "Başka İsthanbul Yok" sloganıyla yola çıkan Han Yapı Gayrimenkul, İsthanbul Evleri'nin inşasını canlı yayında internet ortamına taşıdı.

Han Yapı Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Leyla Üstel Çağatay, İsthanbul Evleri'nin inşası için alanında dünyanın en büyük 150. firması olan Hazinedaroğlu ile anlaşmalarının ardından başka ilklere de imza atmaya devam ettiklerini söyledi. Çağatay, ekonomide yaşanan dalgalanmanın ardından faiz oranlarındaki artışın konut sektörünü olumsuz etkilediğini, yüksek faizin vatandaşın konut edinme heyecanını söndürdüğünü, bu nedenle böyle bir projeye imza attıklarını söyledi. Han Yapı'nın gayrimenkul sektöründe gerçekleştirdiği bir başka ilkin ise "denetimin denetimi" uygulaması olduğunu anlatan Çağatay, üçüncü etabın satışlarına ise kısa bir süre içinde başlayacaklarını sözlerine ekledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/isthanbul-evleri-insasi-internette-canli-yayinda_48776.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!