Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İsthanbul Evleri’nde Toprak Sahiplerinin Dairelerinin Satışı Başladı

İstanbul’da, Beylikdüzü semtinde E-5 üzerinde, 50’ye yakın bloktan oluşan, toplam 108 dönüm alan üzerine kurulu İsthanbul Evleri, 3 farklı tip blok ve 12 farklı daireden oluşuyor. İsthanbul Evleri'nde toprak sahiplerinin satışları başladı.

yapi.com.tr
3 İsthanbul Evleri’nde Toprak Sahiplerinin Dairelerinin Satışı Başladı

stanbul’da, Beylikdüzü semtinde E-5 üzerinde, 50’ye yakın bloktan oluşan, toplam 108 dönüm alan üzerine kurulu İsthanbul Evleri, 3 farklı tip blok ve 12 farklı daireden oluşuyor. Beylikdüzü İsthanbul Evleri’ndeki toprak sahiplerine ait dairelerin satış ve pazarlamasını RE/MAX Zirve ofisi gerçekleştiriyor. 11 ay sonra teslim edilecek dairelerin fiyatları 111.000 YTL ile 285.000 YTL arasında değişiyor.

İstanbul’un gelişen merkezlerinden Beylikdüzü’nde yeşil ile içi içe kaliteli bir yaşam fırsatı sunuluyor. Konforu, estetiği, projesi ve dekorasyon malzemelerinde en ince detayların düşünüldüğü İsthanbul Evleri’nde 3 tip blok,12 tip daire bulunuyor.

Beylikdüzü İsthanbul evleri akıllıca şekillendirilmiş bir proje olmasının yanı sıra konforuyla da site sakinlerine bir çok ayrıcalık sunuyor. 0-3 yaş bebek bakım üniteleri, okul öncesi eğitim olanakları çalışan anne babaların tercih ettiği olanaklar arasında yer alıyor. Site içerisinde, 24 saat kameralı güvenlik, kapalı devre yayın, kreş ve bebek bakım ünitelerini görüntüleyen kamera sistemi hizmet veriyor.

İsthanbul Evleri’nde ayrıca ilköğretim okulu, sağlık merkezi, market, eczane, kapalı/açık yüzme havuzları, tenis kortları, mini futbol, basketbol, voleybol sahası bulunuyor. Proje, güzellik merkezi, bay ve bayan kuaförü, açık ve kapalı otopark, uydu sistemi, görüntülü kapı sistemi, kablosuz ağ bağlantısı, akıllı ev özellikleri, kafe dinlenme merkezleri, hobi ve sanat merkezi, amfi tiyatro, hobi bahçeleri ve daha birçok aktiviteleriyle keyifli ve modern bir yaşam olanağı sağlıyor.

İsthanbul Evleri’nde deprem yönetmeliğine uygun olarak, peri ve doka kalıp sistemi ile inşa edilmiş olan daireler, 99 ile 173 metrekare arasında değişen, 3+1, 2+1, 1+1 seçenekleriyle yer alıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/isthanbul-evlerinde-toprak-sahiplerinin-dairelerinin-satisi-basladi_53762.html

Read Comment Section
3 Yorum Yorum Yaz
  • 2+1 daire satın almak istiyorum tarafıma bilgi vermenizi rica ederim 0554 393 16 04 YANITLA
  • Ben de katılıyorum, söz verilen hiçbirşey yok, tenis kortu, jakuzi, ilkokul, sosyal tesisler sıfır, yollar zoraki yeni yapıldı, toz toprak içersinde. Bir evlerin sağlamlığı var, umarım depremden sonra onlar da fos çıkmaz. YANITLA
  • maalesef mayıs teslim diye satılan daireler kasım ayında zor teslim edildi. ancak hiçbir sosyal alanı olmadan yaşam alanları tamamlanmadan toz toprak içerisinde. ve kışın ortasında. kiraya verebilmek mümkün degil. yönetim oluşmamış. kombiler yanmıyor. asansörler çalışmıyor. yüzlerce konutta toplam üçbeş aile var onlarda mecburiyetten taşınmış. inşaat inanılmaz derecede yavaş ilerliyor. anlatılıp söylenenlerle yapılanlar hiç uyuşmuyor. ne tenis kortu var ne sosyal tesis. YANITLA
3 yorumdan 3 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!