Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İttifak Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı’na Ahmet Buğa Atandı

İttifak Holding bünyesindeki şirketlerden Seha Yapı’nın Genel Müdürü Ahmet Buğa, Holdingin İcra Kurulu Başkan Yardımcısı oldu. Buğa’dan boşalan Seha Yapı Genel Müdürlüğü görevine ise Hüdaverdi Dursun getirildi.

yapi.com.tr
İttifak Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı’na Ahmet Buğa Atandı

STRONG>İttifak Holding bünyesindeki şirketlerden Seha Yapı’nın Genel Müdürü Ahmet Buğa, Holdingin İcra Kurulu Başkan Yardımcısı oldu. Buğa’dan boşalan Seha Yapı Genel Müdürlüğü görevine ise Hüdaverdi Dursun getirildi.

Anadolu’nun en büyük şirketleri arasında yer alan, ulusal ve uluslararası ölçekte büyüme hedefi doğrultusunda İcra Merkezini İstanbul’a taşıyan İttifak Holding, yönetim kadrosunu yeni atamalarla güçlendirmeye devam ediyor. 2007 yılından bu yana İttifak Holding’in inşaat sektöründeki şirketi Seha Yapı’nın Genel Müdürlüğü görevini sürdüren Ahmet Buğa, 19 Ekim 2010 tarihi itibariyle İttifak Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. Ahmet Buğa’dan boşalan Seha Yapı Genel Müdürlüğü görevine de şirketin Genel Müdür Yardımcısı Hüdaverdi Dursun atandı.

1976 doğumlu olan Ahmet Buğa, Selçuk Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu. İngiltere’deki Loughborough Üniversitesi’nden Finans ve Bankacılık yüksek lisansı derecesine sahip olan Buğa, profesyonel kariyerine 1993 yılında İttifak Holding iştiraklerinden Belya’da yazılım uzmanı olarak başladı. Aynı kurumda Yazılım ve Kontrol Sistemleri Müdürü olarak da görev yapan Buğa, 2004 yılında yine İttifak Holding şirketlerinden Adese Alışveriş Merkezleri’nde Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Buğa, 2007 yılından bu yana Seha Yapı’nın Genel Müdürlük görevini sürdürmekteydi.

Seha Yapı’nın yeni Genel Müdürü Hüdaverdi Dursun

Sunduğu yenilikçi gayrimenkul projeleriyle, yapı sektöründe uluslararası ölçekte çözümler üreten ve 1992 yılında Holding bünyesine katılan Seha Yapı’nın, Ahmet Buğa’dan boşalan Genel Müdürlük görevine Hüdaverdi Dursun atandı.

1973 doğumlu Hüdaverdi Dursun, Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nü tamamlamasının ardından, 1997 yılında Ertem İnşaat’ta saha mühendisi olarak çalışmaya başladı. 1999 yılında İttifak Grubu şirketlerinden Seha Yapı bünyesine mimar olarak katılan Dursun, 2000 yılında şirketin şantiye şefliğine atandı. Dursun, 2007 yılından bu yana Seha Yapı’nın Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/ittifak-holding-icra-kurulu-baskan-yardimciligina-ahmet-buga-atandi_83378.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!