Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzinsiz Afişler Can Sıkıyor

Ege'nin İncisi İzmir’de, köprü altlarına, elektrik direklerine, trafolara ve duvarlara yapıştırılan bez afişler, kağıt ilanlar ve reklam tabelaları görüntü kirliliği yaratmaya devam ediyor.

Hürriyet Gazetesi
İzinsiz Afişler Can Sıkıyor

Ege’nin İncisi İzmir’de, köprü altlarına, elektrik direklerine, trafolara ve duvarlara yapıştırılan bez afişler, kağıt ilanlar ve reklam tabelaları görüntü kirliliği yaratmaya devam ediyor. Belediyelerin belirlediği alanların dışında yer alan ve reklam vergisi vermemek için gelişi güzel asılan afişler, zabıta ekiplerinin denetimlerine rağmen bir türlü sonlandırılamıyor. Kaçak afiş ve reklam ilanları, bölgede yaşayan vatandaşları da rahatsız etmeye başladı.

Zabıta ekiplerinin denetimlerine rağmen, cezai işlemlerin hafif kalmasından yakınan çevre sakinleri, kentin ahengini bozan kililiğin biran önce önlenmesini istiyor. Kent genelinde cadde ve bulvarlar İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanına giriyor.

Buralara asılacak bez pankart ve kağıt afişlerin iznini de Büyükşehir Belediyesi veriyor. İzinsiz asılan afişlere 140 TL ile 4 bin 260 TL arasında değişen cezalar kesiliyor. 9 ayda 20 bin izinsiz bez afişin zabıta ekiplerince toplandığı ve asanlar hakkında 70 bin 565 TL ceza kesildiği belirtildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izinsiz-afisler-can-sikiyor_72629.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!