Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzmir’e Süper Golf Yatırımı

İzmir’in ilk residans projesine imza atan Timeout Design Mimarlık Bürosu’nun başarılı patronu genç mimar Tarkan Önal, İngiliz yatırım firması Cumberland’ın da İzmir temsilciliğini görevini üstleniyor. Yeni atılımları arasında İzmir’in çehresine katkıda bulunacak projeler olduğunu belirten Tarkan Önal, "Yeni dönem projelerimiz arasında İzmir’in ilk

Hürriyet EGE



İzmir’in ilk residans projesine imza atan Timeout Design Mimarlık Bürosu’nun başarılı patronu genç mimar Tarkan Önal, İngiliz yatırım firması Cumberland’ın da İzmir temsilciliğini görevini üstleniyor. Yeni atılımları arasında İzmir’in çehresine katkıda bulunacak projeler olduğunu belirten Tarkan Önal, "Yeni dönem projelerimiz arasında İzmir’in ilk golf sahasına imza atmak yatıyor" dedi.

Cumberland firmasının yapılacak yatırımlar ile İzmir ekonomisi ve istihdam yaratmada yaşadığı sorunları aşmak adına da kente çözümler getireceğini belirten Tarkan Önal, "Dünya kenti olma yolunda hızlı adımlar atmaya ihtiyacı olan İzmir, Büyük Şehir Belediye Meclisi’nden geçirdiği imar planıyla bu anlamda önemli bir yol kat etti. Mevcut imar planının İzmir’in gelişimine cevap verecek yerli ve yabancı yatırımcılar için de İzmir’i cazibe merkezi haline getirecek düzenlemeler yetersiz ve alt yapısızdı" dedi.

Keyifli yaşam alanı

Önay, "Yeni imar projesine içeriği ve amacı açısından bakıldığında İzmir’in geçmişte yaşadığı yatırım kısırdöngüsünün artık İzmir’in lehine olacağı düşünüyoruz. Biz de bu konuda üstümüze düşeni yaptık ve İngiliz yatırım grubu Cumberland ile İzmir’de rezidans ve alışveriş merkezi projesi hazırlıyoruz. 2009 yılının ilk çeyreğinde projeleri tamamlanacak. Rezidans, konumu, mimarisi, manzarası ve tarzıyla İzmir için prestijli projelerinden olacaktır. Uzakdoğu çizgilerinden esinlenerek hazırladığımız rezidans projesi beş farklı tipte dekorasyon alternatifleri oluşturarak modern yaklaşımla döşenecek daireler sahip olacağı panoramik İzmir manzarasıyla sahiplerine eşsiz bir keyif sunacak. Yeni dönem projelerimiz arasında İzmir’in ilk golf sahasını projelendiriyoruz bin 500 dönüm alan üzerinde kurulacak 18 delikli golf sahası yerli ve yabancı turnuvalara ev sahipliği yapacak golf sahası manzaralı Toskana mimarisinde villaların olacağı doğal taş, ahşap, ferforge demir, eskitilmiş kiremit ve kendine özel kepenkler gibi Akdeniz mimarisinin temel özelliklerini taşıyan keyifli bir yaşam alanı tasarlıyoruz" dedi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izmire-super-golf-yatirimi_62390.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!