Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

İzocam “Adım Adım Yalıtım”ı anlatıyor

Yalıtım sektörünün öncü firması İzocam, “adım adım yalıtım” internet sitesiyle yalıtıma dair merak edilenleri eğlenceli çizimler ve oyunlarla yanıtlıyor.

yapi.com.tr
İzocam “Adım Adım Yalıtım”ı anlatıyor

Küresel ısınma ile mücadelede en ekonomik ve etkili çözüm olan yalıtım hakkında bilinçli bir toplum oluşturmayı kendine misyon edinen İzocam, 'Adım Adım Yalıtım' ile yalıtımla ilgili bilinmesi gerekenlere açıklık getiriyor.

Yalıtımın önemine vurgu yapmak ve marka bilinirliğini sosyal ağlar aracılığı ile daha da yaygınlaştırmak amacıyla kurulan Adım Adım Yalıtım; “yalıtım nedir, ne işe yarar, en doğru nasıl ve ne zaman yaptırılır, yalıtım yaptırmak istiyorum ama ustam yok nereden bulabilirim, yalıtım yaptırmadan önce nasıl yapıldığını görmek istiyorum” gibi soruları detaylı şekilde yanıtlandırıyor.

Yalıtımın önemini gerçekleştirdiği bilinçlendirme çalışmaları ile vurgulayan İzocam’ın oluşturduğu Adım Adım Yalıtım’da yalıtım hakkında pratik bilgilerden videolar ve oyunlara, evinizde kolayca uygulayacağınız yalıtım çözümlerinden profesyonel çözümlere kadar doğru yalıtım hakkında merak ettiğiniz her şeyi bulabilirsiniz. 

http://www.yapi.com.tr/haberler/izocam-adim-adim-yalitimi-anlatiyor_102887.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!