Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İZODER 16. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in, 12 Haziran Cuma akşamı gerçekleştirilen kutlama yemeğinde kamu temsilcileri ve İZODER üyeleri bir araya gelerek İZODER’in yeni atılımlarını kutladılar. Yalıtımın çatı kuruluşu İZODER’e üye olan kurumların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler ve siyasilerin yer

yapi.com.tr
İZODER 16. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in, 12 Haziran Cuma akşamı gerçekleştirilen kutlama yemeğinde kamu temsilcileri ve İZODER üyeleri bir araya gelerek İZODER’in yeni atılımlarını kutladılar. Yalıtımın çatı kuruluşu İZODER’e üye olan kurumların temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, akademisyenler ve siyasilerin yer aldığı geceye İZODER Yönetim Kurulu ev sahipliği yaptı.

İstanbul Ticaret Odası’nın Kandilli’de bulunan Cemile Sultan Korusu Tesisleri’nde gerçekleştirilen gecede konuşma yapan İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Arıman, İzoder’in 16 yılda çok büyük bir yol kat ettiğini belirterek, en saygın sektör kurumlarının başında olduğunu dile getirdi. Global ekonomik krizden etkilenen inşaat sektörünün krizden çıkması için geçici önlemlere değil, inşaat sektörü ve özellikle yalıtım sektörünün vatandaşa ve çevreye faydası dolayısıyla uzun süreli devlet politikalarına ihtiyaç duyulduğunu söyledi; sektöre ve tüketiciye yönelik teşvik yöntemleri geliştirilmelidir dedi.

Tebar Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Şen de, gecede İZODER’in alt yapısını oluşturduğu Tebar A.Ş.’nin Türkiye’de ilk ve tek onaylanmış test laboratuarı olduğunu sektöre duyurarak, Avrupa birliği tarafından onaylanmış ilk ve tek türk laboratuarı olmanın verdiği gururu konuklarla paylaştı.

Gecede, İZODER bünyesinde 10 yılı geride bırakan üyelere Başkan Sedat Arıman tarafından plaketleri takdim edildi.

Makale Yarışması Ödülleri Sahiplerini Buldu

İZODER tarafından ekonomide yalıtımın önemine dikkat çekmek amacıyla düzenlenen ‘Yalıtım ve Ekonomi’ konulu makale yarışmasının sonuçları da aynı gece açıklandı ve ödüller sahiplerini buldu. Yarışmaya; Türkiye’nin dört bir yanındaki mimarlık ve mühendislik fakülteleri, meslek yüksek okulları ile mimar ve mühendislik odalarından katılım oldu.

Makale yarışmasında ödül alanlar birarada.

Jüri Özel Ödülü; ‘Isı Yalıtımı Maceram’ başlığı ile yarışmaya Erzincan’dan katılan Mehmet Var’a; İZODER Özel Ödülleri, ‘Yalıtımın Ekonomi’deki Yeri’ başlığıyla İzmir’den katılan Canan Çobanoğlu’na ve ‘Yalıtım Ekonomiktir’ başlıklı makalesiyle Ankara’dan başvuran Seyfi Şevik’e verildi.

Yarışmada  ‘Ekonomik Krizin Çözümüne Yalıtımın Katkısı’ başlıklı makalesiyle 3. olan İTÜ İşletme Fakültesi’nden Yrd. Doç Dr. Ahmet Atıl Aşıcı plaketini İZODER Başkan Yardımcısı Ferdi Erdoğan’ın elinden aldı. 'Sürdürülebilir Kalkınma İçin Enerji Bedava Olsa Dahi Yalıtım Şarttır' makalesi ile 2.’liğe layık görülen Erzurum Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü’nden Yrd. Doç. Dr. Kemal Çomaklı’ya ödülünü İZODER Başkanlar Kurulu Başkanı Mehmet Özcan takdim etti.

Bu yılki makale yarışmasının1.si ise 'Ziyan Ekonomi - Ekoloji' ve Ardından 'Yeni Bir Başlangıç' başlıklı makalesi ile İ.T.Ü Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 4. Sınıf Öğrencisi Ali Savaş Yasan oldu. Yasan, ödülünü İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Arıman’ın elinden aldı. Törende ayrıca ilk üç dereceye giren yarışmacılara plaketlerin yanı sıra 1000 TL, 2000 TL ve 3000 TL’lik para ödülleri de verildi.

ETİKETLER: yeşil
http://www.yapi.com.tr/haberler/izoder-16-kurulus-yildonumunu-kutladi_69870.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!