Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İZODER'de Sedat Arıman Başkan Oldu

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin (İZODER) 9. Olağan Seçimli Genel Kurulu, 26 Şubat Perşembe günü dernek merkezi Yalıtım Plaza'da gerçekleştirildi. Genel Kurul'da yapılan seçimler sonucunda Sedat Arıman (Arı Mühendislik) oybirliği ile başkanlık koltuğuna otururken, Ferdi Erdoğan da (Kalekim) başkan yardımcısı oldu.

yapi.com.tr
İZODER'de Sedat Arıman Başkan Oldu

 

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin (İZODER) 9. Olağan Seçimli Genel Kurulu, 26 Şubat Perşembe günü dernek merkezi Yalıtım Plaza'da gerçekleştirildi. Genel Kurul'da yapılan seçimler sonucunda Sedat Arıman (Arı Mühendislik) oybirliği ile başkanlık koltuğuna otururken, Ferdi Erdoğan da (Kalekim) başkan yardımcısı oldu.

 

 

İZODER Yönetim Kurulu, ilk toplantısını Arıman’ın başkanlığında yaptı. Arıman, dernek üyelerine yaptığı ilk konuşmada, "Bundan önceki dönemde, Başkan Yardımcılığını yaptığım yönetimin çalışmalarını temel alarak, yeni süreçte çok başarılı faaliyetlere imza atacağımıza inanıyorum. Ülkemizin de içinde bulunduğu zor bir dönemde aldığımız bu bayrağın sorumluluğunun bilincindeyiz. Diğer taraftan olumlu olarak bakarsak, mevcut konjonktürün de yalıtım sektörünün yanında olduğunu görüyoruz. Bundan sonraki donemde de tum üyelerimiz ile birlikte yalıtım sektörünün sesini dört bir yana yaymak için çalışmalarda bulunacağız" dedi.

Arıman, "Halen devam eden 'Yalıtım Yatırımdır' iletişim kampanyamızla yalıtım bilincini geliştirmeyi sürdürecek, İZODER ve üyelerinin bilinirliğini sağlamaya devam edeceğiz. Kampanyanın bundan sonraki döneminde yıllardır hasretini çektiğimiz kendimize özgü yalıtım fuarını da gerçekleştirmeyi umut ediyoruz. Mart ayı içerisinde gerçekleştireceğimiz geniş katılımlı bir arama toplantısı ile İZODER'in yeni dönem faaliyetleri hakkında daha kapsamlı çıkarımlarda bulunarak bu faaliyetleri siz değerli üyelerimizin desteğiyle hayata geçirip çok başarılı bir dönem geçireceğimizi umuyorum" seklinde konuştu.

İZODER’in yol haritası

İZODER, yeni 2 yıllık dönemde daha profesyonel, daha icracı ve daha katılımcı bir yapı oluşturma hedefiyle birlikte ‘Yalıtım Sektörü’nün büyümesindeki misyonunu da devam ettirecek.

Yeni başkandan tüketiciye yalıtım kredisi sözü

Sedat Arıman, yalıtım ürün ve uygulamalarının yaygınlaşması ve tüketiciler tarafından daha etkin kullanılabilmesi amacıyla 'yalıtım kredisi' verilmesini sağlamaya çalışacak. Yalıtım kredisiyle binlerce ev daha güvenli ve konforlu yaşam alanına dönüşürken, elde edilecek enerji tasarrufu ile ülke ekonomisine de milyonlarca liralık katkı sağlayacak. İZODER, sektörde eksikliği ciddi şekilde hissedilen mevzuat ve yönetmeliklerle ilgili sıkıntıların aşılması için de lobi çalışmalarını sürdürecek.

2009-2011 periyodunda görev yapacak İZODER 9. Dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor:

Sedat Arıman / Başkan (Arı Mühendislik)
Ferdi Erdoğan / Başkan Yardımcısı (Kalekim)
Uğur Boz / Sayman (Haydar Boz)
Bülent Çolak / Üye (ODE)
Cem Baki Sinal / Üye (BTM)
Cüneyt Dayıcıoğlu / Üye (BASF Yapı Kimyasalları)
Fatih Öktem / Üye (İZOCAM)
Haluk Güreren / Üye (Trakya Cam)
Hüsayin Bilmaç / Üye (Eczacıbaşı)
Levent Gökçe / Üye (WEBER)
Levent Özgür / Üye (ATERMİT)
Levent Pelesen / Üye (MARDAV)
Tayfun Küçükoğlu / Üye (BETEK)

http://www.yapi.com.tr/haberler/izoderde-sedat-ariman-baskan-oldu_67001.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!