Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

İzotoprak Yapı 2003 İstanbul Fuarı' nda Yoğun İlgi Gördü

30 Nisan - 4 Mayıs 2003 tarihleri arasında, Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen YAPI 2003 fuarında İZOTOPRAK, üretimini yaptığı şilte, yar

yapitr.com
İzotoprak Yapı 2003 İstanbul Fuarı' nda Yoğun İlgi Gördü

b>30 Nisan - 4 Mayıs 2003 tarihleri arasında, Beylikdüzü Tüyap Fuar Merkezinde düzenlenen YAPI 2003 fuarında İZOTOPRAK, üretimini yaptığı şilte, yarı sert ve sert camyünü levhalar ile prefabrik cam yünlerini ve uygulama maketlerini sergilediği bir stand ile katılmış ve ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekmiştir.

Ziyarteçilere ısı ve ses yalıtımı hakkında detaylı teknik bilginin de verildiği standta yerli müşterilerle birlikte, yurt dışından gelen ve malzeme ithal etmek isteyen gruplarla da iş bağlantıları sağlanmıştır.

İzotoprak, bir Toprak Holding kuruluşu olup, fabrika 1996 Mayıs ayında üretime geçmiştir. Kaplamalı ve kaplamasız şilte, levha ve prefabrik boru cam yünü üreten İZOTOPRAK, Alman MEHR UND HELD PFLEIDERER DAMMSTOFFTECHNIK teknolojisi ile üretim yapmaktadır. Ankara yolu 10. Km.'de Eskişehir Organize Sanayi Bölgesinde yer alan İZOTOPRAK fabrikası 100.000 m2 açık alan ve 20.000 m2 kapalı alana sahiptir. Yıllık üretimi 10.000 ton şilte, levha ve 1.000 ton da prefabrik boru olmak üzere, toplam 11.000 ton/yıl'dır.

Almanya, Rusya, Bulgaristan, Yunanistan, Irak, Mısır, Birleşik Arap Emirlikleri, İsrail, Suriye, Ürdün, Fas ve Pakistan ihracat yapılan ülkelerin başında gelmektedir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/izotoprak-yapi-2003-istanbul-fuari-nda-yogun-ilgi-gordu_4342.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!