Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Jotun Türkiye Üst Yönetiminde Bayrak Değişimi

1994 yılından bu yana Jotun bünyesinde görev alan, son iki yıldır ise Jotun Doğu Avrupa ve Orta Asya bölgesinin Enerji, Altyapı ve Bayi Müşteri gruplarından sorumlu Satış Direktörü görevini üstlenen Serdar Puntar, Jotun Türkiye Genel Müdürlük pozisyonuna atandı.

yapi.com.tr
Jotun Türkiye Üst Yönetiminde Bayrak Değişimi

Türkiye’deki faaliyetlerine 1986 yılından bu yana başarıyla devam eden Jotun’da üst düzey atama gerçekleşti. 2023 sonu itibariyle Şükrü Ergün’ün kurucusu olduğu Jotun Türkiye’deki görevinden emekli olmasıyla birlikte, 1994 yılından bu yana Jotun bünyesinde yer alan, sektörün deneyimli ismi Serdar Puntar, Jotun Türkiye’nin Genel Müdürlüğü görevini üstlendi. Puntar’ın Jotun Türkiye yönetimi altında Türkiye dışında Doğu Avrupa ve Orta Asya Bölgesinde yer alan 3 Jotun şirketi ve 9 ülke sorumluluğu da bulunmakta.

1 Ocak 2024 tarihi itibariyle kariyer hayatına Jotun Türkiye Genel Müdürü olarak devam eden Puntar, yeni sorumluluk alanları için duyduğu heyecanı “Benim için de gurur verici bir sorumluluk. Jotun Türkiye’nin geçmiş başarılarını ve değerlerini sürdürerek yapacağımız yeni dönem çalışmalarımız için çok heyecanlıyız” sözleriyle ifade etti.

 

*

Serdar Puntar Hakkında

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Serdar Puntar, Boğaziçi Üniversitesi’nde Ekonomi alanında yüksek lisans yaptı. Jotun Boya’da 1994 yılında Endüstri Boyaları Satış Sorumlusu olarak çalışmaya başlayan Puntar, 1998 yılında ise görevini Bölüm Müdürü olarak sürdürdü.

2004 yılında Türkiye dışındaki pazarlarda, Avrupa’da bölge sorumlulukları alarak bölge müdürlükleri görevlerini üstlendi.  Endüstri Boyaları Avrupa Satış Direktörlüğü ve Güney Doğu Avrupa Bölge Müdürü görevlerinin ardından, Jotun’un bölge yapılanması sonrası, 2012 yılından itibaren Jotun Doğu Avrupa ve Orta Asya Endüstri Boyaları Satış Direktörlüğü ile Türkiye Satış Direktörü olarak çalıştı

Puntar, 2021 – 2023 yılları arasında ise Türkiye’deki sorumlulukları ile birlikte Jotun Doğu Avrupa ve Orta Asya bölgesinin Enerji, Altyapı ve Bayi Müşteri gruplarından sorumlu Satış Direktörü görevini sürdürdü. Puntar, elde ettiği başarılar neticesinde de 2024 yılı itibariyle Jotun Türkiye Genel Müdürlük bayrağını devraldı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/jotun-turkiye-ust-yonetiminde-bayrak-degisimi_204651.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!