Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kadıköy'de Yıkılan Çay Bahçeleri Tekrar Yapıldı

Kadıköy İskele Meydanı'ndaki çay bahçeleri yıkılmadı ama belediye, bahçeleri içeri kısma aldı. Bu mekanlar denetimsizlikten sahile doğru ilerleyip tekrar işgale başladı.

Vatan
Kadıköy'de Yıkılan Çay Bahçeleri Tekrar Yapıldı

adıköy İskele Meydanı'ndaki çay bahçeleri yıkılmadı ama belediye, bahçeleri içeri kısma aldı. Bu mekanlar denetimsizlikten sahile doğru ilerleyip tekrar işgale başladı.

İstanbul sahillerindeki derme çatma, ruhsatsız ve kötü bir görüntü sergileyen çay bahçeleri ve büfeler belediye ekipleri tarafından yerle bir edildi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi sahilleri ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları başlattı. Yıkılmayı bekleyen Kadıköy sahilindeki çay bahçeleri ve büfeler ise yıkılmadı. Kaldırıma sereserpe atılan masalar içeriye çekildi.

Fakat ne yazık ki yıkımın üzerinden daha daha 3 ay bile geçmeden, denetimsizlik sonucu hem Kadıköy'e hem de Samatya, Bakırköy, Kumkapı, Sarayburnu sahillerine yine masalar sandalyeler atıldı. Derme çatma çay ocakları yeniden kuruldu. Yıkılan tarihi Çakıl Gazinosu'nun yerini çay bahçeleri aldı. Kadıköy'de de son günlerde havalarında ısınmasıyla birlikte, şemsiyeler açıldı. Sandalyeler sahile doğru çıkmaya başladı. Yani sahiller tekrar eski hallerine geri döndü. Belediyenin yıkım çabası boşa gitti. Ahmet Vardar da dünkü yazısında yıkılan yerlerin yerine yenilerinin yapıldığını yazdı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kadikoyde-yikilan-cay-bahceleri-tekrar-yapildi_26993.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!