Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kadir Has ve Fordham Üniversitelerinden MBA İşbirliği

Kadir Has Üniversitesi'nde bir ilk; dünyanın en önemli MBA eğitimleri arasında gösterilen Fordham Üniversitesi Executive MBA Programı, Fordham Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi tarafından yapılan işbirliği çerçevesinde Türkiye’de de gerçekleştiriliyor.

yapi.com.tr
Kadir Has ve Fordham Üniversitelerinden MBA İşbirliği

Kadir Has Üniversitesi'nde bir ilk; dünyanın en önemli MBA eğitimleri arasında gösterilen Fordham Üniversitesi Executive MBA Programı, Fordham Üniversitesi ve Kadir Has Üniversitesi tarafından yapılan işbirliği çerçevesinde Türkiye’de de gerçekleştiriliyor. Amerika’nın en iyi işletme okulları listesinde 24’üncü sıraya yerleşen (Executive MBA programı 2008 yılında Wall Street Journal’da # 26’inci sırada yer aldı) ve uluslararası MBA konusunda oldukça deneyimli olan Fordham Üniversitesi’nin 5 bin lisansüstü öğrencisi bulunuyor. Çin’deki Pekin Üniversitesi ile de ortak çalışmaları bulunan Fordham Üniversitesi’nde yaklaşık 2 bin de Çinli öğrenci eğitim görüyor. Fordham Üniversitesi, aynı zamanda iş dünyasının pekçok önde gelen isminin de mezun olduğu bir üniversite olma niteliğini taşıyor.

Fordham University Graduate School of Business, öğrenci merkezli, 30 farklı ülkeden öğrenci barındıran küresel bir networkle işletme eğitimi veren dünyanın en saygın üniversitelerden biri olarak biliniyor. Fordham University Graduate School of Business, küresel iş hayatının merkezi sayılabilecek New York City’de kurulu olmasıyla da öne çıkıyor. Ayrıca derslerin çoğuna üniversitenin işbirliği halinde çalıştığı başarılı büyük kurumların yetkilileri girebiliyor.

Fordham University Graduate School of Business mezunlarının büyük bir çoğunluğu finans (finance) sektöründe çalışmayı tercih ediyor. Okul mezunları, finans sektöründen sonra sırasıyla pazarlama (marketing) ve danışmanlık (consulting) sektörlerinde yer alıyorlar.

  

Yapılan eğitim işbirliği anlaşması çerçevesinde öğrenciler, Executive MBA Programı’nın ilk haftasını New York’da, son haftasını ise Pekin’de alacaklar. Kalan 21 aylık eğitim ise her ay bir haftasonu Kadir Has Üniversitesi’nde verilecek. Toplam 20 dersin 14’ü Fordham, 6’sı Kadir Has Üniversitesi’nin uluslararası akredite olmuş hocaları tarafından verilecek.

Daha detaylı bilgi almak için: vakman@khas.edu.tr

http://www.yapi.com.tr/haberler/kadir-has-ve-fordham-universitelerinden-mba-isbirligi_69903.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!