Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kadir Topbaş'ın Güvencesi İSPARK

İstanbul Büyükşehir Beledisi'nin borçlarıyla ilgili eleştirileri cevaplayan Kadir Topbaş, "Hani bize 'borcunuz var' diyorlar ya İSPARK'ı bugün satsak borç bitti demektir" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "anlayış olarak ulusa hizmet etme erdemine ulaştıklarını" söyledi.

CNN Türk
1 Kadir Topbaş'ın Güvencesi İSPARK

İstanbul Büyükşehir Beledisi'nin borçlarıyla ilgili eleştirileri cevaplayan Kadir Topbaş, "Hani bize 'borcunuz var' diyorlar ya İSPARK'ı bugün satsak borç bitti demektir" dedi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, "anlayış olarak ulusa hizmet etme erdemine ulaştıklarını" söyledi.

Topbaş, seçim çalışmaları kapsamında Fatih ilçesinde ziyaret ettiği Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Vakfı'nda yaptığı konuşmada, Selçuklular ve Osmanlıların gittikleri her yerde medeniyetlerinin izlerini bıraktıklarını, bunu yaparken insanca yaşamaya imkan vermek adına medeniyetler kurduklarını belirtti.

Topbaş, ziyaretin ardından Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ile seçim otobüsünden vatandaşları selamladı.

Daha sonra, Renk Düğün Salonu'nda partililerle bir araya gelen Topbaş, burada yaptığı konuşmada da siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu, siyasi partilerin halktan yetki isteme çalışmaları yürüttüğünü, Türkiye genelinde böyle bir sürece girildiğini ifade etti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir yerel yönetim vizyonunu başlattıklarını anlatan Topbaş, bu kapsamda ulaşımla ilgili yatırımları devamlı geliştirdiklerini, geçen yıl deniz ulaşımını 102 milyon kişinin kullandığını ve 6.5 milyon aracın gemiyle taşındığını belirtti.

Fatih ilçesine son 5 yılda 832 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını anlatan Topbaş, ilçede kısa bir süre sonra buz pateni pisti ile yüzme havuzlu spor kompleksinin hizmete gireceğini söyledi.

İstanbul'da yaşamın daha farklı hale gelmesini istediklerini ifade eden Topbaş, "Kaynakları yerli yerinde harcarsak, bu şehrin istihdamı daha da artacak. Hani bize 'borcunuz var' diyorlar ya İSPARK'ı bugün satsak borç bitti demektir. İSPARK 2 milyar dolarlık bir değer ve giderek artacak. 2018-2028 yılları arasında ödememiz gereken borcu bugün öderiz, ama biz kente hizmet ediyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketlerini özel sektör mantığıyla çalıştırıyoruz" diye konuştu.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kadir-topbasin-guvencesi-ispark_67013.html

Read Comment Section
1 Yorum Yorum Yaz
  • kadir topbaş kadar muhalefetten gelenler de yapsaydı. okulları yolları kim yaptı? kadir topbaş beyi yaptığı tüm güzel şeyler için tebrik ediyorum YANITLA
1 yorumdan 1 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!