Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kağıttan Hayaller

TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen “Kes, Katla, Yırt, Yapıştır” başlıklı atölye çalışması 5- 6 Aralık 2009 tarihleri arasında Yapı-Endüstri Merkezi’nde (YEM) gerçekleştirildi. Yaratıcılığı arttırmak, tasarım ve tasarımcının önemine dikkat çekmek, içmimarlık ile mobilya sektörü ilişkisinin gelişmesine katkıda bulunmak ve

yapi.com.tr
Kağıttan Hayaller

STRONG>TMMOB İçmimarlar Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen “Kes, Katla, Yırt, Yapıştır” başlıklı atölye çalışması 5- 6 Aralık 2009 tarihleri arasında Yapı-Endüstri Merkezi’nde (YEM) gerçekleştirildi. Yaratıcılığı arttırmak, tasarım ve tasarımcının önemine dikkat çekmek, içmimarlık ile mobilya sektörü ilişkisinin gelişmesine katkıda bulunmak ve en önemlisi takım çalışmasına olanak sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliğe gençlerin ilgisi yoğundu.



Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Beykent Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi, Okan Üniversitesi, İstanbul Kültür Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Haliç Üniversitesi, Doğuş Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi ve İstanbul Ticaret Üniversitesi’nin iç mimarlık bölümü öğrencilerinin katıldığı etkinlik Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve Oluklu Mukavva Sanayicileri Derneği’nin (OLMUKSA) sponsorluğunda, Yapı-Endüstri Merkezi’nin desteğiyle hayata geçirildi.

Bir ekip lideri , bir öğretim görevlisi ve iki öğrenciden oluşan her kendilerine verilen konu başlığı altında ip, tel gibi malzemeleri kullanarak oluklu mukavvalardan bir mobilya tasarımı yaptı.

Proje koordinatörlüğünü Cenk Çakıl’ın üstlendiği program dahilinde gruplar iki gün boyunca konularına ilişkin düşünsel tasarım, eskiz, projelendirme ve uygulama çalışmaları da yaptı.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kagittan-hayaller_74765.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!