Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kale Banyo, Avrupa Su Etiketi Belgesi Aldı

Üretim süreçlerinde çevreci ve sürdürülebilirlik odaklı çözümler sunan Kale Banyo, dünya su kaynaklarını korumak ve israfı önlemek düşüncesi ile hayata geçirilen Avrupa Su Etiketi (European Water Label) belgesini aldı.

yapi.com.tr
Kale Banyo, Avrupa Su Etiketi Belgesi Aldı

Tasarımı üstün teknolojiyle harmanlayan Kale Banyo, yenilikçi ürünleri ile banyolarda çevre dostu akılcı çözümler üretmeye devam ediyor. Kale Banyo, sunduğu akıllı çözümlerle armatür ve bataryalarında tüketicilerin vazgeçilmezi olan ergonomi, su tüketimi, dayanıklılık, hijyen, debi miktarı gibi birçok özelliği bir arada sunuyor.

Tüketicilere, ürünlerin ne kadar su ve enerji kullandığını gösterecek
Sürdürülebilir bir gelecek için büyük önem taşıyan su tasarrufu konusunda da iddialı olan Kale Banyo, bunu daha da ileriye taşıyarak, Avrupa Su Etiketi (European Water Label) belgesini aldı. Kale Banyo’nun tasarrufa yönelik, çevreci ve yenilikçi tasarımları artık Avrupa Su Etiketi ile tüketicilere, ürünlerin ne kadar su ve enerji kullandığını gösterecek. Etiket; Kale Banyo’nun Mare, Trevi, Verde, Nova, Sempre, Basics serilerinin lavabo, mutfak ve yüksek lavabo bataryaları, yerli üretim fotoselli armatürler Inova, Reno, ve Sempre gibi yüksek lavabo bataryaları ile tüm Cold Start ürünlerinde kullanılacak.

Honeycomb akış düzenleyicisi sayesinde suyu hava ile karıştırarak, sessiz ve mükemmel bir akış kalitesi sağlayan yerli armatürler ve Cold Start ürünler dakikada 5 litre, yerli fotoselli armatürler ise 1,9 litre gibi düşük su tüketimi ile su tasarrufuna büyük katkı sağlıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kale-banyo-avrupa-su-etiketi-belgesi-aldi-_183767.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!