Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kale Endüstri Holding, Bütünsel Güvenlik Sistemleri Sunucusu Olmak için Yapılanıyor

Kale Endüstri Holding, başta kilit sektörünün lider şirketi Kale Kilit olmak üzere toplam 7 şirketi ile birlikte 2010 yılını yatırımlara hazırlık yılı olarak geçirdi. Holding, belirlediği kurumsal vizyon çerçevesinde, geleceğin güvenlik ihtiyaçlarına uygun 'bütünsel güvenlik sistemleri sunucusu' bir şirketler topluluğu olmak için yapılanıyor.

yapi.com.tr
Kale Endüstri Holding, Bütünsel Güvenlik Sistemleri Sunucusu Olmak için Yapılanıyor

Kale Endüstri Holding, başta kilit sektörünün lider şirketi Kale Kilit olmak üzere toplam 7 şirketi ile birlikte 2010 yılını yatırımlara hazırlık yılı olarak geçirdi. Holding, belirlediği kurumsal vizyon çerçevesinde, geleceğin güvenlik ihtiyaçlarına uygun 'bütünsel güvenlik sistemleri sunucusu' bir şirketler topluluğu olmak için yapılanıyor.

2010 yılının bir değerlendirmesini yaparak 2011 hedeflerini açıklayan Kale Endüstri Holding CEO’su Hakan Önce, 2010 yılının Kale Endüstri Holding için rekabetçiliği artırmaya yönelik çalışmaların planlandığı ve uygulandığı bir yıl olduğunu bildirdi. Önce, “2010 yılında üretimimizde, iç ve dış satışlarımızda sıçramalar yaşadık. Geçtiğimiz yılı 250 milyon dolar ciro ile kapattık. Üretim grubumuzda adetsel büyüme yaşandı. Grup şirketlerimizden Kale Kilit’in de içinde bulunduğu üretim grubunun bu cirodaki payı yüzde 70 civarında. Adetsel üretimde günlük 100 bin kilit üretimi rakamlarını geride bırakabildiğimizi gördük” dedi. 2011 yılı hedeflerini de açıklayan Hakan Önce, 2011 yılında asgari yüzde 20 büyümeyi hedeflediklerini, ihracat hacmini genişleteceklerini ve Türkiye’de güvenlik kategorisini sahiplenmiş bir kurum olarak 2011 yılında değişime hız vereceklerini belirtti.

Son yıllarda değişen tüketici profilinin hızla yenilikçi yaklaşıma doğru yöneldiğini, özellikle güvenlik alanında tüketici ihtiyaçlarının da çeşitlenmekte olduğunu söyleyen Önce, “2011 yılındaki asıl hedefimiz, geleceğin bütünsel güvenlik ihtiyaçlarına uygun 'bütünsel güvenlik sistemleri sunucusu' bir şirketler topluluğu haline gelme yolunda yapılanmaları oluşturmak. Bireyler ve kurumların kendilerini güvence altına almak istediklerinde başvurdukları, tüm güvenlik sistemlerini tek bir merkezden sağlayan bütünsel bir sunucu olma hedefindeyiz” dedi.

Ortadoğu’dan Uzakdoğu’ya yatırım

Kale Endüstri Holding, global bir marka olma yolunda stratejik satış ve dağıtım üsleri kurmak için de büyük yatırımlar yapıyor. Güney ve Güneydoğu Asya ile Körfez bölgesine ve Doğu Afrika’daki müşterilere lojistik destek sağlamak ve yeni pazarlar bulmak amacıyla Dubai’de bir şirket kurduklarını belirten Hakan Önce, “2010 yılında bölgesel güç olma yolunda önemli adımlar attık. Dubai’de yıl sonu itibariyle, hedeflenen performansın üzerine çıktık. 2011 yılında Çin ve BDT ülkelerinde, 2012 yılında Hindistan’da stratejik satış ve dağıtım üsleri planlarımız doğrultusunda çalışmalarımız ve yatırımlarımız devam ediyor. Hedefimiz bu ülkelerdeki konumumuzu pekiştirmektir” dedi.

2010 yılında dünyanın 4 kıtasında 72 ülkeye ihracat

Bugüne kadar ihracat yaptığı ülke sayısı 100’ü geçen Kale Endüstri Holding, 2010 yılında 62 milyon dolar ihracat gerçekleştirdi ve adetsel bazda bir önceki yıla göre yüzde 12 oranında artış kaydetti. Holding, 2010 yılında dünyanın 4 kıtasında 72 ülkeye ihracat yaptı. Özgün ürün stratejisiyle ülkelerin kullanım alışkanlıklarına hitap eden özel çözümler ürettiklerini belirten Hakan Önce, Kale Endüstri Holding’i uluslararası alanda başarılı kılan unsurlar arasında ülkelerin farklı kullanma alışkanlıklarına hitap eden çözümlerin yer aldığını söyledi. Ar-ge yatırımlarına verdikleri öneme dikkat çeken Önce, “2010 yılında ciromuzun yüzde 1,5 – 2’sini ar-ge’ye yatırmayı hedeflemiştik; bunu gerçekleştirdik” dedi.

Yapı marketlerdeki konumlarını değerlendiren Hakan Önce, “Gururla söyleyebilirim ki, Türkiye genelinde yapı marketlerdeki en güçlü markayız. Bu alandaki gücümüzü müşteriyle sıcak ilişkiler kuran bir marka hedefiyle daha da sağlamlaştırmayı hedefliyoruz” dedi.

Rakamlarla Kale Endüstri Holding:

2010

Ciro: 250 milyon dolar
Günlük kilit üretimi: 100 bin adet +
İhracat cirosu: 62 milyon dolar
İhracat yapılan ülke sayısı: 72
Ar-ge yatırımı: Cironun yüzde 1,5 -2’si
2011 büyüme hedefi: Yüzde 20

ETİKETLER: firma
http://www.yapi.com.tr/haberler/kale-endustri-holding-butunsel-guvenlik-sistemleri-sunucusu-olmak-icin-yapilaniyor_86409.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!