Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kale Yapı Yalıtım & Dış Cephe Mantolama

Kaliteli hizmet, yüksek müşteri memnuniyeti ve çözüm odaklı yaklaşım prensiplerini benimseyen Kale Yapı Yalıtım & Dış Cephe Mantolama, her yapının temel uygulamalarından olan dış cephe mantolamada da dünya standartlarını yakalıyor.

yapi.com.tr
Kale Yapı Yalıtım & Dış Cephe Mantolama

Yapılan araştırmalar, dünya nüfusunun artması ile beraber enerjiye duyulan ihtiyacın da her geçen gün arttığını; faaliyet alanı farketmeksizin tüm sektörlerde oluşan enerji talebini sınırlı kaynaklar ile karşılamanın giderek zorlaştıdığını gözler önüne sermektedir. Bu bağlamda, enerjiye duyulan bu ihtiyacı düşürecek ve var olan enerjinin de daha verimli şekilde kullanılmasını sağlayacak birtakım yöntemlerin ve uygulamaların gerekliliği ortaya çıkmaktadır. Bu tür çalışmalar, farklı sektörlerde farklı teknikler ve malzemeler ile gerçekleştirilirken, yapı sektöründe enerji verimliliği veya enerji tasarrufu denilince akla ilk olarak mantolama uygulamaları gelmektedir.

Türü ve kullanım amacı farketmeksizin her yapı için en temel uygulamalardan biri olan mantolama, özetle, bir yapının dış yüzeyinin, ısı kayıplarını en aza indirmek, yapıyı zorlu çevre şartlarına karşı korumak ve yapı ömrünü uzatmak için uygun malzemeler ile kaplanması işlemine verilen isimdir. Litratürde adını dış cephe mantolama olarak da sıkça duyulan bu uygulama ile ilgili piyasada ürün ve hizmet sunan çok sayıda firma bulunmaktadır. Bu firmaların arasında dış cephe mantolama malzemeleri üretimi yapan, tedarik sürecinde sektördeki başka firmalara yardımcı olan, son kullanıcılara işçilik hizmeti sunan veya mantolama konusuyla ilgili özel sektör ve kamu kuruluşlarına danışmanlık ve eğitim hizmeti veren firmalar mevcuttur. Bu bağlamda, ülkemizde sayısı epey fazla mantolama firmaları arasından, talep edilen ürün ya da hizmet ile ilgili uzmanlık sahibi bir firma seçimi yapılması gerekmektedir.

Bu noktada, yapı sektörü ile ilgili verdiği hizmetlerin başında dış cephe mantolama uygulamaları gelen Kale Yapı Yalıtım, geçmişten aldığı güç ile kendisini her konuda geliştirerek, kısa ve uzun vadedeki hedeflerine ulaşmak için çalışmaktadır. Kale Yapı Yalıtım, sektörde birçok yeniliğin öncüsü olarak, mantolama başta olmak üzere diğer çalışmalarında da dünya standartlarını yakalaması ve yüksek müşteri memnuniyet oranı sağlaması ile öne çıkıyor. Sektördeki pazar payını sürdürülebilir şekilde artırmak, yeni yatırımlar ile büyüme hedeflerine doğru yol almak, kamu ve özel sektör kuruluşları ile iş birliği içerisinde olarak yapı sektörü ve mantolama hizmetlerinin gelişmesine yardımcı olmak gibi vizyonlara sahip olan firma; bu faaliyetleri süresince de kaliteli hizmet, yüksek müşteri memnuniyeti, çözüm odaklı yaklaşım ve verimli çalışma prensiplerinden ve ilkelerinden taviz vermemektedir.

Mantolama çalışmalarının yapı sektörü içerisinde, müşteri sayısı, Ar-Ge faaliyetleri, iş hacmi, yasal düzenlemeler ve standartlar ile giderek büyüyen alan haline gelmesi, bu çalışmaların gerektirdiği uzmanlık seviyesini de giderek artırmaktadır. Öyle ki, dış cephe mantolama firmaları arasında ancak Ar-Ge çalışmalarına öncelik veren; yasal mevzuatlara, ulusal ve uluslararası düzenlemelere uyumluluk sağlayan, müşteri memuniyeti odaklı yönetim anlayışını benimseyen, finansal açıdan güçlü ve sürekli gelişime önem veren firmalar başarılı olabilmektedir. Bütün bu gereklilikleri ve çok daha fazlasını karşılayan ve genel olarak yapı sektöründe ve mantolama uygulamaları özelinde bir değer haline gelen Kale Yapı Yalıtım'dan her konuda destek alınabilir; mantolama ile ilgili taleplerin karşılanması için hizmet sürecinin bir an önce başlatılması istenebilir.

Kale Yapı Yalıtım öncelikli faaliyet alanı dış cephe mantolamanın yanında,  su, ses ve yangın yalıtımı, dış cephe boya, çatı yalıtımı, bakım ve onarımı, seramik, fayans, mermer ve drenaj çalışmaları alanlarında da hizmet veriyor. Hizmet verdiği her alanda her daim yüksek kalite standartlarını yakalamayı hedefleyen firmanın şimdiye kadar farklı alanlarda çözüm ürettiği birçok bireysel ve kurumsal kullanıcı bulunmaktadır.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kale-yapi-yalitim--dis-cephe-mantolama_179316.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!