Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kaledekor'a iki Altın Örümcek Birden

Bu sene 7.’si düzenlenen Altın Örümcek 2008 Web Ödül Töreni’nde Kaledekor ödülleri topladı. Sanayi ve Üretim, perakende ve mağazacılık ile e-ticaret dalları ile üç alanda finale kalan Kaledekor, KalePlus ile 'Sanayi ve Üretim' dalında ikincilik, Kalede.com ile 'perakende ve mağazacılık' dalında üçüncülük ödüllerine değer bulundu.

yapi.com.tr
Kaledekor'a iki Altın Örümcek Birden

Bu sene 7.’si düzenlenen Altın Örümcek 2008 Web Ödül Töreni’nde Kaledekor ödülleri topladı. 9 Haziran gecesi Kuruçeşme Arena’da düzenlenen Altın Örümcek 2008 Web Ödülleri'nde, KalePlus ve Kalede.com siteleri Altın Örümcek Jüri Üyeleri tarafından başarılı bulundu.

Sanayi ve üretim, perakende ve mağazacılık, e-ticaret dalları ile üç alanda finale kalan Kaledekor, KalePlus ile 'Sanayi ve Üretim' dalında ikincilik, Kalede.com ile 'perakende ve mağazacılık' dalında üçüncülük ödüllerine değer bulundu.



Toplam 1.500 başvurunun yapıldığı Altın Örümcek 2008 Web Ödülleri'nde iki ödül birden alan Kaledekor, bu sene KalePlus markası ile Elle Decor Dergisi’nin düzenlediği Uluslararası Edida Tasarım Yarışması’nın Türkiye Kategorisi’nde de 'En İyi Mutfak Tasarımı Ödülü'ne layık görülmüştü.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kaledekora-iki-altin-orumcek-birden_69756.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!