Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU
İLİŞKİLİ HABERLER

Bir Bir Satılıyorlar

Kamu Kampları Satışta

Kamu kuruluşlarına ait kamp ve diğer sosyal tesislerin satışı başlıyor. İlk aşamada satışa çıkarılan 5 tesise 8 trilyon 705 milyar lira değer biçil

Hürriyet
Kamu Kampları Satışta

b>Kamu kuruluşlarına ait kamp ve diğer sosyal tesislerin satışı başlıyor. İlk aşamada satışa çıkarılan 5 tesise 8 trilyon 705 milyar lira değer biçildi.

Maliye Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar sonucunda, ilk aşamada 5 sosyal tesisin ihaleye çıkarılması kararlaştırıldı. Kamuya ait diğer büyük tesislerin satışı için de ölçü olacağı belirtilen bu tesislerden ilk ikisinin ihalesi, 30 Nisan Çarşamba günü gerçekleştirilecek.

Maliye, Çarşamba günü satışı yapılacak olan Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nün Kuşadası-Davutlar'da bulunan kampına 1 trilyon 910 milyar lira değer biçti. Turizm Bakanlığı'nın yine aynı gün ihalesi yapılacak olan Davutlar'daki tesisine de, 850 milyar lira değer konuldu.

Bu iki tesisin ardından Didim'de bulunan 34 bin 500 metrekarelik alan 1 trilyon 210 milyar liradan, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün Didim-Akköy'deki kampı da 4 trilyon 655 milyar liradan satışa sunulacak. Didim'de daha önce gazino ve motel olarak kullanılan 550 metrekarelik bina da 80 milyar liradan ihaleye çıkacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kamu-kamplari-satista_4180.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!