Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kanyon’da Ofis Bloğunun Tamamı Eczacıbaşı’nın

Eczacıbaşı’ndan yapılan açıklamada, Kanyon projesinde Eczacıbaşı İlaç Sanayi ile İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın yüzde 50’şer payla ortak olduğu hatırlatılarak, “İş GYO’nun 26 katlı ofis bloğundaki yüzde 50 payı, 67.5 milyon dolar artı KDV bedelle satın alınmıştır” denildi.

yapi.com.tr
Kanyon’da Ofis Bloğunun Tamamı Eczacıbaşı’nın

b>Eczacıbaşı, Kanyon’daki 26 katlı ofis bloğunun tamamına sahip oldu. Eczacıbaşı’ndan yapılan açıklamada, Kanyon projesinde Eczacıbaşı İlaç Sanayi ile İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın yüzde 50’şer payla ortak olduğu hatırlatılarak, “İş GYO’nun 26 katlı ofis bloğundaki yüzde 50 payı, 67.5 milyon dolar artı KDV bedelle satın alınmıştır” denildi.

Kanyon ofis bloğunun daha önce İş GYO’ya ait olan 2 ile 13. katları arasında ve 14. katın yarısında 19 kurum ve kuruluş kiracı olarak bulunuyor. 14. katın yarısından itibaren 26. kata kadar olan bölümde ise Eczacıbaşı Topluluğu kuruluşları yer alıyor.

Yaklaşık 30.000 m²’lik kiralanabilir alana sahip olan Kanyon ofis bloğu, 1167’şer m²’lik katlarıyla ile modern iş yaşamının tüm ihtiyaçlarını karşılayacak biçimde tasarlandı. Özgün tasarımıyla dikkat çeken 26 katlı ofis binasının dış yüzeyi tümüyle özel bir cam kullanılarak doğal ışığın maksimum seviyede aktarılmasını sağlayacak biçimde kaplandı. Katlar arasında kullanılan güneş kırıcılar ise, güneş ışınlarının doğrudan etkilerine karşı estetik ve pratik bir çözüm getiriyor. Farklı büyüklükteki şirket veya departmanlar için modüler bir yapıya sahip olan ofis katlarında, özel havalandırma sistemleri aracılığı ile gün boyunca %100 temiz hava dolaşımı sağlanıyor.

Kanyon Projesi
Her yönüyle kent yaşamını yeniden tanımlayan Kanyon; ofis bloğunun yanı sıra alışveriş merkezi ve konut bölümünden oluşuyor. Türkiye’ye ilk kez gelen 40’a yakın yeni markayı da İstanbullularla tanıştıran Kanyon, bünyesinde bulunan Türkiye’nin ve dünyanın önde gelen markalarından oluşan mağaza karmasıyla, dünyada da önemli bir alışveriş mekanı olma özelliğine sahip. Mağaza karmasında hem tüm aile bireylerine, hem de farklı tarzlara hitap edecek bir denge ve çeşitliliğin gözetildiği Kanyon, kent yaşamını seven, teknolojiye yakın, iş yaşamının dışında da kendine özgü uğraşları olan, dünyayı tanımak isteyen ve yaratıcılığa önem veren kişiler için vazgeçilmez mekanlardan biri konumunda.

Eczacıbaşı Topluluğu ve İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kanyon, İstanbul’un merkezinde deprem güvenliği açısından ulusal ve uluslararası deprem yönetmeliklerinin üzerinde standartlar kullanması, sosyal yaşamla bütünleşmiş bir ofis hayatı yaratması, alışverişte açık havanın keyfini konforlu bir ortamda yaşatması, alışveriş, eğlence ve perakendeciliğe getirdiği özgün yaklaşımı ile ülkemizde bugüne kadar gerçekleştirilen diğer konut-iş-alışveriş projelerinden ayrışıyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kanyonda-ofis-blogunun-tamami-eczacibasinin_54473.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!