Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Karaelmas: Tüm Kullanıcılarımızla İlişkilerimiz Dostça Sürecek

Graphisoft Türkiye eski distribütörü Bilgimat Genel Müdürü A. Atila Karaelmas yazılı bir açıklama yaparak, "Şirketimiz, müşterilerinin zor durumda kalmaması için servis ve hizmet vermeye bugüne kadar devam etmiştir. Bundan sonra da devam edecektir" dedi. Graphisoft, 31 Ekim 2008'de sona eren distribütörlük anlaşmasını uzatmamış ve sonrasında da

yapi.com.tr
Karaelmas: Tüm Kullanıcılarımızla İlişkilerimiz Dostça Sürecek

Graphisoft Türkiye eski distribütörü Bilgimat Genel Müdürü A. Atila Karaelmas yazılı bir açıklama yaparak, "Şirketimiz, müşterilerinin zor durumda kalmaması için servis ve hizmet vermeye bugüne kadar devam etmiştir. Bundan sonra da devam edecektir" dedi. Graphisoft, 31 Ekim 2008'de sona eren distribütörlük anlaşmasını uzatmamış ve sonrasında da Bilkom ile anlaşmıştı.

Genel Müdür A. Atilla Karaelmas, Bilgimat'ın 1999, 2004, 2005, 2006 yıllarında Graphisoft tarafından en başarılı satış performansı olan distribütörler arasına girerek ödüllendirildiğine; 2007 yılında ve 2008 yılının ilk yarısında Graphisoft tarafından verilen kotayı aştıklarına, hiçbir müşteri memnuniyetsizliği ve şikayeti yaşamadıklarına dikkat çektiği açıklamasında, "Tüm müşteri ve kullanıcılarımızla ilişkilerimizin bundan böyle de dostluk ve işbirliği çerçevesinde devam ettireceğiz" diyor.

Bundan böyle 'servis anlaşması' uygulamasının sona ereceği konusunda kullanıcıları uyaran Karaelmas, ancak bir yıllık servis antlaşması yapılmış olan lisanslar için servis antlaşmasının gereklerini yerine getirmeye anlaşma süresinin sonuna kadar devam edeceklerini belirtiyor:

"Sona eren servis anlaşmaları uzatılmayacaktır. Fakat, Kullanıcılarımızın bir sıkıntı yaşamaması için servis verilmeye devam edilecektir. Bunun dışında uzun süreli ve özel fiyatla vermiş olduğumuz teklifler geçerliliğini korumaktadır. Bu teklifler kabul edildiği taktirde  ArchiCAD 12 lisansları tarafımızdan karşılanacaktır".

http://www.yapi.com.tr/haberler/karaelmas-tum-kullanicilarimizla-iliskilerimiz-dostca-surecek_65771.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!