Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Karaoğlu Peyzaj, Türkiye’nin En İyi Yönetilen Şirketleri Arasında

Gerçekleştirdiği çalışmalarla sektörde adından söz ettiren Karaoğlu Peyzaj, Deloitte Private tarafından hayata geçirilen Best Managed Companies programı kapsamında "En İyi Yönetilen Şirket" unvanını almaya hak kazandı.

yapi.com.tr
Karaoğlu Peyzaj, Türkiye’nin En İyi Yönetilen Şirketleri Arasında

Türkiye’nin büyük ve orta ölçekli özel şirketleri ile aile şirketleri ve girişimcilerine hizmet veren Deloitte Private tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin En İyi Yönetilen Şirketleri Programı’nda bu unvanı almaya hak kazanan şirketler belli oldu. Ali Koç’un başkanlık görevini üstlendiği programda ödüle değer görülen kurumlar, iş ve akademi dünyasının temsilcilerinden oluşan bağımsız jüri tarafından belirlendi.

Türkiye’de faaliyet gösteren şirketlerin yönetim performanslarının uluslararası en iyi uygulamalar çerçevesinde değerlendirildiği programda, ulusal şirketler arasında iyi yönetim mekanizmaları hakkında farkındalık yaratılması hedeflendi. 

1994 yılından günümüze kadar gerçekleştirdiği çalışmalarla sektörde adından sıklıkla söz ettiren Karaoğlu Peyzaj da, Best Managed Companies 2018 programı kapsamında, "En İyi Yönetilen Şirket" unvanını almaya hak kazandı.

Çırağan Sarayı’nda 26 Kasım 2018 tarihinde gerçekleşen ödül töreninde, Karaoğlu Peyzaj Yönetim Kurulu’ndan Nesrin Karaoğlu Otuzoğlu, Yasin Otuzoğlu, Mehmet Karaoğlu ve Mali İşler Müdürü Ufuk Tiryaki’ye başarı ödülünü, QNB Finansbank Kurumsal ve Ticari Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Ömür Tan sundu.

Güçlü bir stratejiyi, bunu en uygun şekilde hayata geçirmeyi, iş takibini, güçlü bir finansal yapı ve raporlama altyapısını, Ar-Ge ve inovasyonu, çalışan deneyimini, şirket kültürüne verilen önemi ve toplum yararı gözeterek hareket etmeyi şirket politikasının temeline koyan Karaoğlu Peyzaj, istikrarlı bir şekilde büyümeye ve gelişmeye devam ediyor.

Karaoğlu Peyzaj hakkında:
Yaşanabilir bir çevre yaratma tutkusuyla 1994 yılında çalışmalarına başlayan Karaoğlu Peyzaj, mesleki deneyimi, estetik anlayışı ve makine-ekipman parkı ile yurtiçinde ve yurtdışında çeşitli başarılara imza attı. Alanlarında uzman, dinamik ve yaratıcı teknik kadrosuyla kısa zaman, düşük maliyet ve optimum güvenlik kriterleriyle hareket eden ekip, güçlü idari ve mali yapısı, geniş imkanlar sunan teknolojik altyapısı ile sektörde  yüksek pazar payına sahip bir firma olmaya faaliyetine devam ediyor.

http://www.yapi.com.tr/haberler/karaoglu-peyzaj-turkiyenin-en-iyi-yonetilen-sirketleri-arasinda_168994.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!