Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Karşıyaka Yapı Denetim Kuruluşu'na Ödül Verildi

Yapı Denetim Kuruluşları Yönetmeliğine göre, yapı denetim kuruluşlarının en fazla doldurması gereken 720 bin metrekarelik alana ulaşan Karşıyaka Yapı Denetim Kuruluşu, İzmir'de ilk, Türkiye çapında ise bu rakama ulaşan üçüncü firma oldu.

Yeni Asır Gazetesi
2 Karşıyaka Yapı Denetim Kuruluşu'na Ödül Verildi

arşıyaka Yapı Denetim Kuruluşu, İzmir'de birinci, Türkiye'de üçüncüsü seçildi. Bayındırlık İskan Bakanlığı Müsteşarı Sabri Erbakan, bu başarıyı ödülendirdi. Yapı Denetim Kuruluşları Yönetmeliğine göre, yapı denetim kuruluşlarının en fazla doldurması gereken 720 bin metrekarelik alana ulaşan Karşıyaka Yapı Denetim Kuruluşu, İzmir'de ilk, Türkiye çapında ise bu rakama ulaşan üçüncü firma oldu.

Sabri Erbakan, Karşıyaka Yapı Denetim Kuruluşu'nun büyük bir başarı elde ettiğine işaret ederek, "Sayın Bakanımızın tebriklerini sunmaya geldim. Karşıyaka Yapı Denetim Kuruluşu'nun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Tüm yapı denetim kuruluşlarına örnek olacak bir çalışma içersindeler" dedi.

Karşıyaka Yapı Denetim Kuruluşu Başkanı Kaya Peker, "İşimize verdiğimiz önem ve iyi bir ekip çalışma ruhu bize bu başarıyı getirdi. Bu başarıda emeği gecen Karşıyaka Yapı Denetim Kuruluşu'nun tüm persolenine en içten saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

İzmir'de bir ilki gerçekleştirmenin onurunu ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Peker şöyle devam etti:

"Yapının güvenliği ve denetimin önemi yapı denetim kuruluşları kurulduktan sonra daha çok önem kazanmıştır. Yapı Denetim hem beton firmalarını hem de demir imalatı yapan demir çelik fabrikalarında ciddi etkiler yapmıştır. Buna bağlı olarak da daha güvenli ve sağlıklı yapılar üretilmeye ve daha ciddi işler yapılamaya başlamıştır. Dileğimiz ise yapı denetimine tabi olan ve pilot uygulama olan Türkiye'de 19 ilin gelişmesinin 81 ile çıkarılmasıdır."

http://www.yapi.com.tr/haberler/karsiyaka-yapi-denetim-kurulusuna-odul-verildi_59018.html

Read Comment Section
2 Yorum Yorum Yaz
  • onlarca müşterisinden ücretin tamamını peşin alıp hizmet vermediği için müşterilerce fellik fellik aranan kayapekerin bir yıldır bürosuna bile uğramaya cesaret edemediğini biliyorum.Tüm çalışanları ücretlerini alamadıkları için istifa ettiler. Milyonlarca lira vergi borcundan ötürü malvarlıklarına haciz koyuldu. Devlete olan borcunu ödemeyen iş adamı her ne hikmetse ödüllendiriliyor. YANITLA
  • 33 yıllık mühendisim. Makina proje ve uygulama denetçisi olarak çalışmak üzere KARŞIYAKA Yapı Denetim firmasından çağrıldım. Ön görüşmede 400TL maaş verilebileceği ve projelerin adresime imza için kargoyla gönderilebileceği ifade edildi. İnternette bu firmaya ÖDÜL verildiğini görünce şaşkına döndüm! İzmirin 1 numarası böyle denetliyor! Üstelik Türkiye üçüncüsü! YANITLA
2 yorumdan 2 tanesi gösteriliyor. 
Yorumunuzu ekleyin
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!