Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kayseri Çarşısına Eskitilmiş Traverten Parke Döşeniyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ‘80 Yılında Cumhuriyet’e 80 Armağan’ projesi çerçevesinde, çarşı içi peyzaj çalışmasında eskitilmiş traverten parkel

Zaman



b>Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ‘80 Yılında Cumhuriyet’e 80 Armağan’ projesi çerçevesinde, çarşı içi peyzaj çalışmasında eskitilmiş traverten parkeler kullanmaya başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Fen Daire Başkanlığı yetkilileri, peyzaj çalışması çerçevesinde çarşının trafiğe kapatılarak çarşı içerisine insanların oturup dinlenebilmeleri için kent mobilyaları konacağını ve havuzlar yapılacağını söyledi.

Çarşı içerisinde Sanatçılar Sokağı’nın da olacağını belirten yetkililer, “Bu sokakta ressamlar ve çeşitli sanatçılar olacak. Aydınlatma daha da güzelleştirilecek ve çarşının 23.00’a kadar açık olması sağlanacak.” dedi. Yeni peyzaj çalışması ile birlikte, şehrin geleneksel iş merkezindeki ticareti canlandırmak ve insanlara trafik karmaşasından ve gürültü kirliliğinden uzak keyifli bir alışveriş ortamı sağlanması düşünülüyor. Aşamalı olarak devreye girecek projenin tamamı 7. ayın sonuna bitirileceği bildirildi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kayseri-carsisina-eskitilmis-traverten-parke-doseniyor_4398.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!