Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.

Kayseri’de Okçuluk Merkezi için 10 Milyonluk İhale

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını sürerken ‘EtnoSpor ve Okçuluk Merkezi’ yapımı için yaklaşık 10 milyon TL’lik ihale düzenledi.

yapi.com.tr
Kayseri’de Okçuluk Merkezi için 10 Milyonluk İhale

AKP’li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ‘EtnoSpor ve Okçuluk Merkezi’ yapımı için yaklaşık 10 milyon TL harcayacak. Belediyeye bağlı Yapı Kontrol Daire Başkanlığı, 31 Mart’ta projenin yapımı için ihale düzenledi.

BirGün’den İsmail Arı’nın haberine göre; ihaleyi 9 milyon 700 bin TL teklif veren Çakıroğlu İnşaat Şirketi’nin kazandığı açıklanırken şirket ile belediye arasında 21 Nisan tarihinde sözleşme imzalandı.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğimiz aylarda Etnospor ve Okçuluk Merkezi’ne ilişkin yaptığı açıklamada, “Kayseri’yi sporun merkezi yapmak için” yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirterek “Toplam 49 bin metrekare alanda kuracağımız Etnospor ve Okçuluk Merkezi, bu alanda ülkemizin en önemli tesisi olacak.” dedi.

 

 

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, “Kayserilinin beklediği projeler için en ufak bir çaba göstermeyen büyükşehir belediyesi, Bilal Erdoğan’ın fantezilerini gerçekleştirmek için hareket ediyor.” diyerek duruma tepki gösterdi. Arık, “Kayseri’nin tüm sorunları tamamlanmış, tüm söz verilen projeler hayata geçmiş gibi bu merkezin yapım işi için ihale düzenlendi. Bilal Erdoğan’ı memnun etmek için harcadıkları çaba kadar halkın taleplerini düşünselerdi, Kayseri kamu yatırımları sıralamasında sonlarda yer almazdı.” şeklinde konuştu.

Haberin tamamına linkten ulaşılabilir.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kayseride-okculuk-merkezi-icin-10-milyonluk-ihale_179835.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!