Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kaz Dağları'na Kale'den Otel

Kaz Dağları'na Kale'den Otel

Radikal Gazetesi



b>Kale Grubu şirketleri turizm yatırımına soyunuyor. Kale Grubu bünyesinde yeni kurulacak şirket tarafından Kaz Dağları'nın eteklerinde kalan Yenice ilçesinin Akçakoyun beldesi yakınındaki Hıdırlar Köyü'ne, beş yıldızlı otel yaptırılacak.

Çanakkale Sanayi ve Ticaret Odası (ÇTSO) Başkanı ve Kale Şirketler Grubu Yönetim Kurulu üyesi İlhami Tezcan, Kaz Dağları'na yaptırılacak sağlık ve eko turizm amaçlı beş yıldızlı otel hakkında bilgi verdi. Kaz Dağları'nın dünyanın sayılı oksijen deposu merkezlerinden olduğunu ve doğal yapısının korunduğunu kaydeden İlhami Tezcan, bölgenin kendine has zengin bitki örtüsü ve zengin termal kaynaklarıyla da ilk çağlardan bu yana önemini koruduğunu söyledi.

10-30 milyon dolarlık yatırım
Otel için yer tespitinin yapıldığını, gerekli izinlerin alındığını belirten Tezcan, "Şu anda süren fizibilite çalışmaları önümüzdeki ayda sonuçlanacak, bu yılın sonuna kadar temeli atılacak" dedi. Yapılacak otel için 10 milyon dolarla 30 milyon dolar arasında harcama yapılacağını anlatan Tezcan, "Almanlarla ortak yapacağımız oteli çok yönlü planlıyoruz. Başta termal kaplıca tedavisi birçok sağlık hizmeti sunulacak.

http://www.yapi.com.tr/haberler/kaz-daglarina-kaleden-otel_44449.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!