Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Keçiören Belediyesi: ‘Akvaryum 10 Şubat’a kadar Açılacak’

Keçiören Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Cumhuriyet Ankara’nın 29.01.2010 tarihli sayısında yayımlanan “Dev Akvaryumda Balık Kalmadı” başlıklı haberle ilgili olarak yazılı açıklama yaptı.

Cumhuriyet Ankara
Keçiören Belediyesi: ‘Akvaryum 10 Şubat’a kadar Açılacak’

Keçiören Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Cumhuriyet Ankara’nın 29.01.2010 tarihli sayısında yayımlanan “Dev Akvaryumda Balık Kalmadı” başlıklı haberle ilgili olarak yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi:

“Belediyemiz imkânları ile önceki dönemde yapılan, Etlik Giresun Caddesi Fatih Sultan Mehmet Parkı içerisinde bulunan, Türkiye’nin ve dünyanın en büyük açık hava deniz akvaryumu olan bu projede amaç Ankaralı hemşerilerimize Türkiye denizlerinde yaşayan balıkları canlı olarak görebilme imkânı sağlamaktı. 2007 yılında yapılan akvaryumda birçok deniz canlısı sergilenmekteydi. İki yılda bir yapılması gereken genel bakım sebebi ile mevcut balıkları riske atmamak için buradaki canlılar yeni projemiz olan Deniz Dünyası’ndaki akvaryumlara geçici olarak nakledilmiştir. Bakım esnasında su yenilemesi yapılmaktadır. Biyolojik değerin oluşabilmesi ve diğer teknik bakımlar için en az 60 günlük bir süreye ihtiyaç duyulması; ayrıca akvaryum ışıklarının yeniden elden geçirilmesi, filtre katmanlarının yenilenmesi nedenlerinden dolayı bu süre zarfında akvaryuma balık konulmamıştır. 21 Ocak 2010 tarihi itibarı ile genel bakım tamamlanmış, akvaryuma test balıkları konularak sistem deneme sürecine girmiştir. 10.02.2010 tarihine kadar akvaryum yeni dekor ve balıklar ile Ankaralıların hizmetine sunulacaktır.”

http://www.yapi.com.tr/haberler/kecioren-belediyesi-akvaryum-10-subata-kadar-acilacak_76380.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!