Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Keçiören'e Venedik Modeli

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kalaba Vadisi’nden geçen derenin, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile ıslah edilerek, kayıkla gezilecek hale getirileceğini söyledi. Ak, Keçiören’in 800 binlik nüfusuyla çok kalabalık bir ilçe olduğu belirtti.

Hürriyet Gazetesi
Keçiören'e Venedik Modeli

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kalaba Vadisi’nden geçen derenin, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile ıslah edilerek, kayıkla gezilecek hale getirileceğini söyledi. Ak, Keçiören’in 800 binlik nüfusuyla çok kalabalık bir ilçe olduğu belirtti. Türkiye’nin bir çok kenti ve bazı büyükşehir belediyelerinden daha yoğun nüfusa sahip olan ilçeye hizmet götürmek için çalıştıklarını ifade eden Ak, "Belediye başkanlığına seçildiğimde Keçiören’in standardını tahminlerin altında buldum. Şu an bu standardı belediye içinde yükseltmek, bunu yaparken de rutin işleri aksatmamak adına çaba gösteriyoruz" dedi.

Yol, asfalt, çöp toplama ve benzeri işleri yapmanın asli görevleri olduğunu ve bunun "ben şunu, bunu yaptım" tarzında övünülecek konu olmadığı görüşünü taşıdığını bildiren Ak, bugüne kadar Keçiören’e kapalı spor salonu ve kapsamlı Kültür Merkezi yapılmamasının büyük eksiklik olduğunu söyledi.

http://www.yapi.com.tr/haberler/keciorene-venedik-modeli_68974.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!