Lütfen Tarayıcı Sürümünüzü Yükseltiniz.
BÖLÜM SPONSORU

Kemal Çolakoğlu, BİTÜDER’e Yeniden Başkan Seçildi

Türkiye’de tüm polimer bitümlü örtü üreticilerini birleştirerek, su yalıtımının kalite standartlarını yükseltmeyi ve sektörün sağlıklı büyümesini amaçlayan Bitümlü Su Yalıtımı Üreticileri Derneği (BİTÜDER) yeni yönetimini belirledi.

yapi.com.tr
Kemal Çolakoğlu, BİTÜDER’e Yeniden Başkan Seçildi

20 Eylül’de gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul’da derneğin Yönetim Kurulu Başkanlığı’na bir dönem daha Standart İzolasyon Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, 2 Başkan Yardımcılığı’na ise ODE’den Erhan Özdemir ve Stoper’den Alper Doğruer seçildiler. Derneğin Saymanlığına ise Onduline’den Fuya Koçak oybirliğiyle seçildi.


Önümüzdeki dönemde faaliyetlerine hız kesmeden devam edecek olan BİTÜDER’in, Genel Kurul kapanış konuşmasını yapan Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çolakoğlu, bundan sonraki süreçte, standartlara uygun ürün ve uygulamaların artması konusundaki çalışmaların devam edeceğini açıkladı. Çolakoğlu, BİTÜDER’de yeni dönemde yeni bir yapılanmaya gidileceğinin de altını çizdi, CE kalite Standartları ve etiket beyan değerlerine uygun üretim konusunda çalışmalara artarak devam edileceğini vurguladı. Çolakoğlu, BİTÜDER’in, yeni döneminde de, şimdiye kadar olduğu gibi, üye firmaları ile sektörde, kaliteli üretimin güvencesi olmaya devam edeceğini, bu amaçla yeni çalışmalarla “Kalite ve Denetim” olgusu üzerinde hassasiyetle durulacağını sözlerine ekledi. Şimdiye kadar olduğu gibi, üretici sanayicilerin sorunlarını ele alarak  problemlerin çözümü için hep birlikte çalışılacağını belirtti.

Çolakoğlu, “Su Yalıtım Yönetmeliği”nin yakın zamanda yayınlanmış olmasının ülkemiz ve yalıtım sektörü için önemli bir gelişme olduğunu, yeni dönemde Yönetmeliğin sahada sağlıklı şekilde uygulanması için sektör derneği olarak çalışmalara etkin şekilde katkı vermeye devam edileceğini de hatırlattı. BİTÜDER çatısı altındaki sanayiciler olarak, yönetmeliğin, sektörde uzun zamandır beklenen şekilde kaliteyi yükseltme konusunda önemli gelişmelere vesile olacağına inandıklarını, sözlerine ekledi.

BİTÜDER Hakkında:
Bitüder, su yalıtım sektöründe faaliyet gösteren tüm polimer bitümlü örtü üreticilerini aynı çatı altında toplamak amacıyla 2006 kurulmuş olan bir sektör derneğidir. Sektörün kalite standartlarını koruyarak, ulusal standartlara ve Avrupa standartlarına uygun üretim yapılmasını sağlamayı, dolayısı ile su yalıtım pazarında sağlıklı büyümeyi hedefler. Su yalıtımı uygulamaları konusunda ayrıntılı bilgi için: www.bituder.org

http://www.yapi.com.tr/haberler/kemal-colakoglu-bitudere-yeniden-baskan-secildi_167927.html

Read Comment Section
İlk Yorumu Siz Yapın
Gönder

Yorumum onaylandığında e-posta ile bildir.

E-posta adresimle bültenlere abone olmak istiyorum

Haber gönderin Hemen haber gönderin

Sosyal Medyada Yapi.com.tr:

Abone Ol Yapı sektöründeki tüm gelişmelerden en önce siz haberdar olmak isterseniz e-bültenimize abone olun.
Bülten arşivine erişmek için tıklayın

REKLAM VERİN

Ajanda
TAMAMI » Bugünkü Etkinlikler BUGÜN:
Herhangi bir etkinlik mevcut değil!